• BIST 9693.46
  • Altın 2507.571
  • Dolar 32.5778
  • Euro 34.7576
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Vodafone'dan Türkiye'de bir ilk

Vodafone'dan Türkiye'de bir ilk
Vodafone, faturasız abonelerine kazançlı ve yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyor.

Dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone, faturasız abonelerine yönelik kart portföyünü geliştirmeye devam ediyor. Vodafone Cep Merkezleri’nde ve seçkin telekom bayilerinde satışa sunulan yeni “Cebinize Uyan Kartlar”; “Günübirlik”, “Sosyal”, “Yolculuk” ve “Haftalık” olmak üzere 4 farklı paketten oluşuyor.

Günübirlik Kart 1 TL’ye günlük her yöne 15 dakika, 100 SMS veya 100 MB; Sosyal Kart 2 TL’ye günlük 100 MB internet ve 200 MB Facebook ve Twitter; Yolculuk Kartı 3 TL’ye 4 saatlik 1 GB internet ve Haftalık Kart ise 5 TL’ye 7 günlük her yöne 100 dakika, 500 SMS veya 500 MB içeriyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi:

"Vodafone olarak, odağına müşteri memnuniyetini yerleştirdiğimiz tüm faaliyetlerimizde abonelerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamaya özen gösteriyoruz. Vodafone Faturasız abonelerimize her daim kazandırma hedefiyle hayata geçirdiğimiz ürün ve kampanyaları sürekli yeniliyoruz. Vodafone Faturasızlar’ın günlük iletişim ihtiyaçlarını kolayca karşılamak üzere geliştirdiğimiz ve Türkiye’de bir ilk olarak geçtiğimiz Aralık ayında müşterilerimize sunduğumuz 1 TL'lik Günübirlik Paket çok büyük ilgi ile karşılandı. Bu büyük ilgi sonrasında kart portföyümüzü ‘Cebinize Uyan Kartlar’ ile geliştirerek faturasız müşterilerimize değişen ihtiyaçlarına yönelik hesaplı çözümler sunuyoruz. Müşterilerimiz, en çok 5 TL karşılığında ‘Cebinize Uyan Kartlar’ı kullanarak acil iletişim ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilecek. Vodafone olarak, yenilikçi iletişim çözümlerimizle abonelerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz.”

Seçilen içeriği ücretsiz SMS’le almak çok kolay

“Vodafone Cebinize Uyan Kartlar”, alındıktan sonra istenildiği zaman kolayca kullanılabiliyor ve Vodafone Faturasız kullanan herkesle paylaşılabiliyor. Vodafone’un yeni kartlarını kullanabilmek için, satın alınan kartın arka yüzündeki talimatları izleyerek belirtilen numaraya ücretsiz SMS göndermek yeterli oluyor.

Bu haber toplam 6918 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim