• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Türk Telekom Grup şirketi İnnova’nın self servis çözümleri Katar’da

Türk Telekom Grup şirketi  İnnova’nın self servis çözümleri Katar’da
Türk Telekom Grup şirketi İnnova, dünya standartlarında geliştirdiği yenilikçi ürünleriyle Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ve Orta Doğu ülkelerinde de büyümesini sürdürüyor.

Türk Telekom Grup şirketi İnnova’nın self servis çözümler alanındaki lider markası Kiosk İnnova, uluslararası alandaki başarısını Katar’a da taşıdı. Katar’ın en önemli yardım kuruluşlarından biri olan ve bağış toplama işlemlerini daha düzenli ve sistemli hale getirebilmek için self-servis çözümlere ihtiyaç duyan Qatar Sheikh Eid Charity, Kiosk İnnova mühendisleri tarafından geliştirilen çözümleri tercih etti.

26 bağış kiosku kullanıma açıldı

Kiosk İnnova’nın çözümü sayesinde Qatar Sheikh Eid Charity, bağış toplama işlemlerini 26 noktaya yerleştirilen self-servis bağış kioskları aracılığıyla gerçekleştirmeye başladı. Bağış işlemleri için özel olarak geliştirilen ve tasarlanan kiosklar, kurum içi verimliliğin artırılmasına yardımcı oluyor. Bu sayede insan kaynaklı hataların büyük oranda azaltılması sağlanırken, süreçlerin kayıt altına alınmasına da destek oluyor.

Bu projeyle birlikte bağış kabul sistemini baştan aşağı yenileyen Qatar Sheikh Eid Charity’ye bağış yapmak isteyenler, Kiosk İnnova tarafından geliştirilen bu kioskları kullanıyor. Binlerce yardımsever, nakit paranın yanı sıra banka veya kredi kartıyla da bağış yapabiliyor. Kapsamlı veri analizi imkânı da sunan çözüm, Qatar Sheikh Eid Charity’nin gelecek bağış operasyonları için doğru planlama yapabilmesine yardımcı oluyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan İnnova Genel Müdürü Aydın Ersöz: “Bir Türk Telekom Grup şirketi olarak dünya standartlarında geliştirdiğimiz yenilikçi çözümlerimizden birini daha hayata geçirmekten gurur duyuyoruz. Katar’lı yardım kuruluşu Qatar Sheikh Eid Charity için geliştirdiğimiz bağış kiosku çözümü de, Türk Telekom Grubu’nun uluslararası alandaki başarısının örneklerinden biri oldu” dedi.

Bu haber toplam 10329 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim