• BIST 9693.46
  • Altın 2507.371
  • Dolar 32.576
  • Euro 34.7718
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Vodafone'dan kamu çalışanlarına özel indirimler

Vodafone'dan kamu çalışanlarına özel indirimler
Vodafone, yoğun akıllı telefon kullanımıyla farklılaşan kamu çalışanları ve ailelerinin iletişim ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamak üzere tasarladığı Vodafone Akıl Küpü Kamu Tarifeleri ile abonelerine özel fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Dijital bağlantılı yaşamı birey ve kurumlar için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone, kamu çalışanlarına özel avantajlarla geliştirdiği Akıl Küpü Kamu Tarifeleri altında kamu çalışanı abonelerinin ulaşım ihtiyaçlarını kolaylaştıracak yeni bir kampanya sunuyor. Türkiye'nin karayolu taşımacılığında önde gelen şirketlerinden Ulusoy işbirliğiyle geliştirilen kampanya kapsamında, Vodafone Akıl Küpü Kamu Tarifeleri abonelerine Şubat ayı sonuna kadar Ulusoy’dan alacakları tek yön otobüs biletlerinde %50 indirim sunuluyor.

29 Şubat 2016’ya kadar geçerli olacak kampanyadan yararlanmak için KAMU yazıp 6666’ya kısa mesaj (SMS) göndermek ya da Vodafone Avantaj Cepte uygulaması üzerinden şifre almak yeterli olacak. Şifrelerini alan Vodafone Akıl Küpü Kamu Tarifeleri aboneleri, bu şifreleri www.ulusoy.com.tr adresinde ilgili alana girerek veya Ulusoy satış ofislerindeki yetkililere söyleyerek indirimden yararlanabilecek. Kampanya tek sefer ve tek biletle sınırlıdır ve kampanyadan sadece aktif aboneler faydalanabilir. Numara taşıma veya yeni hat satın alarak Vodafone Akıl Küpü Kamu Tarifeleri’ne geçmek isteyen kamu kurumu çalışanları ve yakınları, 0542 542 36 36 nolu “Arayın Gelelim” servisi üzerinden tüm işlemlerini kolayca ve ücretsiz olarak gerçekleştirebilirler.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi:

“Vodafone olarak, daha iyi bir gelecek için iletişim teknolojileri ile Türkiye'de herkese ilham vermeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda, odağına müşteri memnuniyetini yerleştirdiğimiz tüm faaliyetlerimizde abonelerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamaya özen gösteriyoruz. Akıl Küpü Kamu Tarifeleri’ni ekleyerek zenginleştirdiğimiz faturalı portföyümüzde kamu çalışanlarına özel avantajlı tarifeler ve sürpriz fırsatlar sunmaya devam ediyoruz. Ulusoy işbirliğiye geliştirdiğimiz yeni kampanyamızla kamu çalışanı abonelerimizin ulaşım ihtiyaçlarını kolaylaştırmayı hedefledik. Kampanya kapsamında, Şubat ayı sonuna kadar Vodafone Akıl Küpü Kamu Tarifeleri abonelerimiz Ulusoy’dan %50 indirimle yolculuk edebilecek. Vodafone Türkiye olarak, kamuluların iletişim ihtiyaçlarını uçtan uca karşılarken, onlara hayatı kolaylaştıran fırsatlar sunmayı sürdüreceğiz. Tüm kamu çalışanlarını Akıl Küpü Kamu Tarifelerimiz ile Vodafone'un sunduğu avantajlardan yararlanmaya davet ediyoruz."

Bu haber toplam 6213 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim