• BIST 8718.11
  • Altın 2244.727
  • Dolar 32.3302
  • Euro 35.1556
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Turkcell Grubu, 2017'de 2 bin 300 kişiye ilave istihdam sağlayacak

Turkcell Grubu, 2017'de 2 bin 300 kişiye ilave istihdam sağlayacak
Turkcell Genel Müdürü Terzioğlu: "16 bin çalışanımız bulunuyor. 2017'de aramıza katılacak 250'si geleceğin lider adayı olmak üzere 2 bin 300 yeni arkadaşımızla insan kaynağımızı daha da güçlendireceğiz"

Turkcell Grubu, sektörde yaşanan hızlı gelişmelerin ortaya çıkardığı ihtiyaçlar doğrultusunda insan kaynağını güçlendirmeye devam ediyor.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Turkcell Grubu, hayata geçirilen yeni yatırımlar ve artan insan kaynağı ihtiyacına yanıt vermek üzere 2017’de 250’si GNÇYTNK programında geleceğin lider adayı olmak üzere 2 bin 300 kişiyi daha istihdam etmeyi planlıyor.

2016’da Türkiye’de mobil internet hızını bir üst lige taşıyan 4.5G’de, sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en güçlü altyapılarından birini kuran ve buna bağlı servislerle Türkiye’nin datasının Türkiye’de kalmasını sağlayan yatırımlara imza atan Turkcell, bu yatırımlar karşılığında artan iş hacmini karşılamak amacıyla çalışan sayısını yükseltmeyi hedefliyor. Sektörün gelişen ihtiyaçları nedeniyle oluşan yeni iş kolları da Turkcell’in 2017 istihdam hedeflerini şekillendiriyor.

"Başarımızı sürdürülebilir kılmak için en büyük değerimiz insan kaynağımız"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, "Türkiye’nin Turkcell’i" olarak yatırımlarını hız kesmeden sürdürdüklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Turkcell Grubu olarak entegre telekom hizmetleri pazarında liderlik vizyonuyla çalışıyoruz. Bu doğrultuda altyapımızı güçlendirecek yatırımlar yaparken, müşterilerimizin yeni ve gelişen ihtiyaçları doğrultusunda insan kaynağımızı da güçlendiriyoruz. Yaptığımız yatırımlarla Türkiye pazarındaki iddiamızı bölgeye taşıyoruz. 4.5G altyapısı ve bu omurga üzerinde yapılandırdığımız gelişmiş ürün ve servisler, sadece Turkcell’lilerin değil, Türkiye’deki ve bölgedeki tüm operatör abonelerinin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Böylesine geniş bir skalaya yayılan hizmet portföyümüz ile en yüksek müşteri memnuniyetini sağlamak üzere görev yapan 16 bin çalışanımız bulunuyor. 2017’de aramıza katılacak 250’si geleceğin lider adayı olmak üzere 2 bin 300 yeni arkadaşımızla insan kaynağımızı daha da güçlendireceğiz. Daha yüksek müşteri memnuniyeti sağlamak, teknolojinin sadece tüketeni değil, üreteni olmak, geleceğin liderlerini bugünden yetiştirmek gibi önceliklerimiz var. Başarımızı sürdürülebilir kılmak için en büyük değerimiz insan kaynağımız. Bu başarıyı desteklerken yeni iş alanlarıyla artan ihtiyacımızı karşılamak için güçleniyoruz. Türkiye’ye inanıyoruz ve ülkemiz için üretmeye devam ediyoruz, bu yaklaşım ve hassasiyetlerle Türkiye’nin geleceğine yatırım yapmaya devam edeceğiz."

Turkcell’in müşterilerinden üçte ikisi 4.5G’ye geçti

Verilen bilgiye göre, Turkcell, geçen yıl 1 Nisan’da hizmete giren 4.5G’de gerek ihale bedeli gerekse altyapı yatırımı olarak Türkiye ekonomisine "en güçlü" katkıyı yaptı. Söz konusu yatırımlar sayesinde İstanbul, Ankara ve İzmir’i dünyanın en hızlı mobil internetine sahip şehirleri arasına taşıyan Turkcell, kısa sürede yüzde 82’lik kapsama sağladı.

Sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en hızlı ve kaliteli 4.5G hizmetlerinden birini sunan Turkcell’in müşterilerinden üçte ikisi 4.5G’ye geçti. 4.5G kullanan müşterilerin ortalama aylık data kullanımı 5 GB’a ulaştı.

Yatırımlarının yüzde 95’ini data odaklı hedeflerle gerçekleştiren Turkcell, kurduğu bu güçlü altyapı üzerinde çalışacak zengin ürün ve servis portföyüyle hizmet kalitesini sadece Türkiye’de değil, dünyada da kullanıma açtı. BiP ve fizy başta olmak üzere Turkcell TV+, Goller Cepte, lifebox, Merhaba Umut gibi ürün ve servislerin toplam indirilme sayısı 45 milyonu aştı.

Bu haber toplam 12808 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim