• BIST 8889.43
  • Altın 2240.943
  • Dolar 32.3403
  • Euro 35.1219
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Türk Telekom'dan avantajlı yurt dışı seçenekleri

Türk Telekom'dan avantajlı yurt dışı seçenekleri
Türk Telekom, farklı ihtiyaçlara yönelik yurt dışı paket seçenekleri ile abonelerinin yurt dışında da telefonlarını avantajlı kullanabilmelerine imkan veriyor.

Türk Telekom, farklı ihtiyaçlara yönelik yurt dışı paket seçenekleri ile abonelerinin yurt dışında da telefonlarını avantajlı şekilde, kaygı duymadan kullanabilmelerini sağlıyor. Türk Telekom bu amaçla aboneleri için, "Haftalık Paketler", "Tarifen Yurtdışında Servisi" ve "Prime’la Yurt dışı Özgürlük Kampanyası" olmak üzere 3 farklı paket seçeneği sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, Türk Telekom aboneleri, Türk Telekom’un avantajlı yurt dışı teklifleri ile dünyanın birçok ülkesinde gönül rahatlığıyla internete girebiliyor ve telefon görüşmesi yapabiliyor.

Türk Telekom’un haftalık paket seçenekleri, yurt dışında 4-7 gün arasında kalan aboneler için kullanıma sunuluyor. Yurt dışında en çok ziyaret edilen 34 ülkede kullanılabilen haftalık internet paketleri, 1GB ve 2GB alternatifleriyle geliyor.

Hem faturalı hem de faturasız abonelere yönelik olan paketleri kullanmak isteyen aboneler, ihtiyaçlarına göre "YURTDISI 1GB" veya "YURTDISI 2GB" yazıp 5555’e SMS göndererek internet kullanmaya başlayabiliyor. Haftalık 1GB paketi 25 TL, haftalık 2GB paketi ise 35 TL’lik ücretle sunuluyor.

Türkiye’de neyse yurt dışında da o 

Türk Telekom’un faturalı hat sahibi aboneleri için hizmete sunduğu servis sayesinde kullanıcılar, yurt içi tarifelerini herhangi bir kota kısıtlaması olmadan yurt dışında da kullanabiliyor. Yurt dışında sesli arama ve internet erişimine ihtiyaç duyan Türk Telekom faturalı hat sahipleri, Avrupa, Asya, Amerika, Rusya ve KKTC bölgelerini kapsayan tam 72 ülkede günlük sadece 14,90 TL ücret karşılığında tarifelerini yurt içindeki gibi kullanabiliyorlar.

Bu hizmetten faydalanmak isteyen kullanıcılar, "TARIFEN YURTDISINDA" yazıp 5555’e göndererek yurt içi tarifelerini yurt dışında da otomatik olarak kullanabiliyor. 

Türk Telekom’un Prime Tarifeleri kapsamında, "Prime’la 10 GB", "Prime’la 15 GB" ve "Prime’la 20 GB" tarifelerinden birini seçen aboneler, bu tarifeler kapsamındaki GB’larını yurt dışında da kullanabiliyorlar.

Türk Telekom Prime aboneleri, "Prime’la Yurt Dışı Özgürlük" kampanyası ile birlikte Avrupa, Asya, Amerika, Rusya ve KKTC bölgelerini kapsayan tam 72 ülkede cepten ücretsiz olarak 200 dakika, 2 GB ve 200 SMS kullanabiliyorlar. Kampanyadan yararlanmak isteyen aboneler, PRIME YURTDISI yazıp 3910'a göndererek ücretsiz olarak tarifeye geçiş yapabiliyor. 

Bu haber toplam 6846 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim