• BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Turkcell, Telecom Infra Project Zirvesi’ne katıldı

Turkcell, Telecom Infra Project Zirvesi’ne katıldı
Turkcell, telekomünikasyon şirketlerinin buluştuğu Telecom Infra Project Zirvesi’nde yer aldı.

Turkcell, geleceğe yön veren telekomünikasyon şirketlerinin buluştuğu Telecom Infra Project (Telekom Altyapı Projesi) Zirvesi’nde yer aldı. Dünyanın lider telekom operatörleri, altyapı ve sistem sağlayıcılarını bir araya getiren Telecom Infra Project’e (TIP) dahil olan Turkcell,Türkiye’yi temsil eden tek operatör oldu ve zirvede dijital operatöre geçiş öyküsünü anlattı.

Turkcell açıklamasına göre, şirket, 8-9 Kasım'da Kaliforniya Santa Clara şehrinde gerçekleşen Telecom Infra Project Zirvesi’nde Türkiye’yi temsil eden tek operatör olarak yer aldı.

Etkinlikte dijital operatöre dönüşüm öyküsünü de anlatıldı. Turkcell, oluşumun bundan sonraki ayağında topluluğun ortak amacı olan yeni teknolojilerin geliştirilmesi konusunda iş birliği yapacak. Telekom dünyasındaki yeni üretim ve ticari yaklaşımların araştırılmasında birlikte hareket edecek olan Turkcell, telekom alanında Kobileri teşvik etmeyi destekleyerek lider şirketlerle birlikte TIP’in hedeflerine yardımcı olma konusunda önemli bir rol oynamayı planlıyor.

"Sektörün liderleriyle birlikte çalışacağız"

Turkcell Üst Yöneticisi (CEO) Kaan Terzioğlu, konuya ilişkin açıklamasında, TIP’e katılmanın heyecan verici olduğunu belirterek, şunları ifade etti:

"TIP’in üyesi olmaktan dolayı çok mutluyuz ve bu girişimde sektördeki diğer liderlerle birlikte çalışmaya istekliyiz. TIP Summit 2017’de Turkcell de dahil olmak üzere bir araya gelen şirketler, telekom ağı altyapısının oluşturulması ve kurulumundaki geleneksel yaklaşımı yeniden değerlendirmek için birlikte çalışacaklar. Bu önemli küresel girişime dahil olarak verimli ve esnek ağlara yönelik yeni nesil ve açık çözümlerin geliştirilmesine vereceğimiz katkılar aynı zamanda yeni ve yenilikçi teknolojileri hızla Türkiye’ye getirmemize de imkan verecek. TIP’in yürüteceği çalışmalar ile dijital uçurumu ortadan kaldırmaya yardımcı olacağına inanıyor ve bu önemli girişime dahil olmaları için bölgemizde ve sektörümüzde yer alan diğer şirketlere de çağrıda bulunuyoruz."

TIP İcra Direktörü Leland Lai ise "Turkcell’in, en iyi küresel operatörlerin dahil olduğu ve giderek büyüyen üyelerimiz arasına katılması TIP’in hızlı büyümesinin bir başka belirgin işaretidir. Turkcell ile birlikte çalışmayı arzuluyor ve dijital dönüşüm sürecindeki deneyimlerini TIP topluluğuyla paylaşacak olmalarından dolayı heyecanlıyız." değerlendirmesinde bulundu.

Bu haber toplam 24491 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim