• BIST 9732.98
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C

Vodafone'dan yeni kampanya

Vodafone'dan yeni kampanya
Vodafone’un faturasız aboneleri için sunduğu, harcadıkça kazandıran geleneksel “Yükle Harca Kazan” kampanyası, zenginleştirilen fırsatlarıyla başladı.

Dijital bağlantılı yaşamı birey ve kurumlar için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone, faturasız abonelerine yıl boyunca kazandıran teklifler sunmaya devam ediyor. Hem yükledikçe, hem de harcadıkça kazandıran geleneksel Yükle Harca Kazan Kampanyası, daha da zenginleştirilmiş fırsatlarla faturasız aboneler ile buluşuyor. 16 Aralık’a kadar yükleme yapan ve yükledikleri TL’leri harcayan Vodafone Faturasızlar, 1 GB mobil internet veya Vodafone’lularla 1000 dakika hediye kazanıyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen tüm faturasız aboneler, KAZAN yazıp 4455'e ücretsiz SMS göndererek kampanyaya katılabiliyor ve kendilerine özel teklifleri öğrenebiliyor. 1 GB internet veya 1000 dakika konuşma hediyelerine ek olarak bu yıl akşam 6’dan sabah 6’ya kadar geçerli 1 GB internet paketi ve sabah 6’dan akşam 6’ya kadar geçerli sınırsız Vodafone içi dakika paketi de kampanyaya katılan abonelere çok özel fiyatlarla sunuluyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi:

“Vodafone olarak, daha iyi bir gelecek için iletişim teknolojileri ile Türkiye'de herkese ilham verme hedefimiz doğrultusunda, odağına müşteri memnuniyetini yerleştirdiğimiz tüm faaliyetlerimizde abonelerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamaya özen gösteriyoruz. Vodafone Faturasız abonelere sürekli kazandırma vizyonuyla geleneksel Yükle Harca Kazan kampanyamızı daha da zengin bir içerikle hayata geçiriyoruz. Vodafone Faturasızlar yükledikçe ve harcadıkça 1 GB mobil internet veya Vodafone’lularla 1000 dakika kazanma şansı yakalayacak. Abonelerimizin her yıl değişen mobil ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak bu yıl kampanyamıza data promosyonu da ekledik. Vodafone Türkiye olarak, abonelerimizin iletişim ihtiyaçlarını uçtan uca karşılarken, onlara hayatı kolaylaştıran çözümler sunmayı sürdüreceğiz.”

Bu haber toplam 7942 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim