• BIST 9530.47
  • Altın 2473.433
  • Dolar 32.4948
  • Euro 34.8146
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C

HUAWEI'nin yeni nesil üst düzey depolama sistemi SAP HANA sertifikası aldı

HUAWEI'nin yeni nesil üst düzey depolama sistemi SAP HANA sertifikası aldı
HUAWEI'nin yeni nesil üst düzey depolama sistemi OceanStor Dorado18000 V3, SAP HANA sertifikası aldı. OceanStor Dorado18000 V3, SAP sertifikalı tüm kurumsal depolama sistemleri arasında, en yüksek değerlerden olan 200 SAP HANA düğümünü destekliyor.

HUAWEI OceanStor Dorado18000 V3, serinin amiral gemisi ürünü olarak konumlanıyor. İşletmeler OceanStor Dorado V3'le SAP HANA tabanlı veri işleme platformlarını kolay ve sorunsuz bir şekilde çalıştırabiliyor. HUAWEI’nin çözümü, geleneksel bir veri tabanını, işletme ve bakım yöntemlerini değiştirmeye gerek duymadan bellek içi hesaplamaya dayalı bir SAP HANA veri tabanına dönüştürebiliyor.

Yüksek performans, hızlı veri erişimi

OceanStor Dorado V3, aynı kapasiteye sahip geleneksel bir depolama sisteminden iki kat daha fazla SAP HANA düğümünü destekliyor ve SAP HANA düğümlerinin daha esnek bir şekilde ölçeklendirilebilmesini sağlıyor. OceanStor Dorado V3 ve HyperMetro, ağ geçitsiz aktif-aktif çözüm ile birleştirilerek, SAP HANA'nın gerektirdiği yüksek depolama performansını sağlıyor ve kullanıcıların endüstri lideri SAP HANA altyapıları oluşturmalarına yardımcı oluyor. HUAWEI’nin çoklu güvenilirlik patentleri ise flaş medyanın servis-bakım ömrünü üç kat artırıyor.

Rekabette bir adım önde 

HUAWEI Depolama Ürün Grubu Başkanı Meng Guangbin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "HUAWEI OceanStor Dorado18000 V3’ün almış olduğu SAP HANA sertifikası, şirketin bu segmentteki rekabet gücünün de önemli bir kanıtı niteliğindedir. Müşterilerimize gerçek zamanlı ve yüksek performanslı veri işleme platformları sunmaya, onların veri-hizmet deneyimini geliştirmeye devam edeceğiz" dedi.

SAP HANA, gerçek zamanlı iş operasyonlarını mümkün kılarak; işlem, analiz, planlama, tahmin ve veri işlemeyi son derece kolay ve hızlı hale getirirken; finans, üretim ve kamu hizmeti sektörlerinde de yaygın olarak tercih edilen bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Bu haber toplam 2403 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim