• BIST 9135.11
  • Altın 2324.136
  • Dolar 32.3652
  • Euro 34.9554
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Samsung Galaxy Note 9'un kablosuz şarj cihazları görüntülendi

Samsung Galaxy Note 9'un kablosuz şarj cihazları görüntülendi
Samsung'un kısa süre sonra satışa sunacağı Galaxy Note 9 cep telefonu modelinin iki farklı kablosuz şarj cihazının fotoğrafları ortaya çıktı.

Samsung'un 9 Ağustos'ta tanıtacağı ve neredeyse tüm bilgilerinin açığa çıktığı Galaxy Note 9 akıllı cep telefonunun şimdi de kablosuz şarj cihazlarının fotoğrafları internete düştü. Daha önce haberini de yaptığımız gibi şarj cihazlarından biri aynı zamanda akıllı saat için de kullanılabilecek.

İnternette bu tarz sızıntılarıyla bilinen ve artık resmi sızıntı merkezi gibi çalışan Roland Quandt tarafından paylaşılan fotoğraflara göre Samsung biri sadece telefon diğeri hem telefon hem saat şarj edebilecek iki yeni kablosuz şarj cihazını piyasaya sürecek. Tekli şarj cihazının model numarası EP-P3100 olurken çiftli olan modelin ise EP-N6100 olacak.

Gayet net olan görüntülere göre tekli olan model sadece Samsung Note 9 ve benzeri teknolojiyi destekleyen telefonlara kablosuz şarj özelliği sunacak. Çiftli model ise üzerinde yer alan saat yuvası ile firmanın Galaxy Note 9 modeli ile beraber tanıtması beklenen Gear S4 akıllı saatini de şarj edebilecek. Öte yandan Gear S4 modelinin Note 9 ile beraber tanıtılmayacağı, bu saatin ağustos ayı sonunda Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenecek IFA fuarında duyurulucağı da iddia ediliyordu. Ancak ortaya çıkan görseller saatin de Note 9 ile beraber tanıtılacağını gösteriyor.

Paylaşılan görsellerin ne kadar gerçek olduğu belli değil. Ancak belli olan şu ki Samsung Galaxy Note 9, ABD'nin New York şehrinde 9 Ağustos tarihinde düzenlenecek bir etkinlikle tanıtılacak. Bütün Note ailesinde olduğu gibi Note 9'da da kablosuz şarj özelliği bulunacak ve bunun için özel bir kablosuz şarj istasyonu da duyurulması muhtemel.

Bu haber toplam 1679 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim