• BIST 9524.59
  • Altın 2524.268
  • Dolar 32.5721
  • Euro 34.6338
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Oppo Find X Lamborghini Edition yok sattı!

Oppo Find X Lamborghini Edition yok sattı!
Çinli markanın Oppo Find X Lamborghini Edition modeli satışa sunulduktan 4 saniye sonra tükendi.

Geçtiğimiz aylarda duyurulan Oppo Find X modeli sürgülü kamera sistemi ile dikkat çeken bir telefon olmuştu. Telefonun ilgi büyük görmesinin ardından marka aynı modelin Lamborghini Edition adını verdiği yeni bir sürümünü de tanıttı. Normal sürüme göre 512 GB depolama, karbon görünümlü arka kapak ve Super VOOC hızlı şarj desteği gibi farklılıkları bulunan model 1500 dolar gibi yüksek bir fiyattan satışa sunuldu.

Sadece Çin'de satışa sunulan Oppo Find X Lamborghini Edition stokları yüksek fiyatına rağmen sadece 4 saniye içinde tükendi. Tüm üreticilerin yaptığı gibi stok adedi açıklanmayan telefon modelinin Çin dışında bir ülkede satılıp satılmayacağı bilinmiyor.

Oppo Find X özellikleri

Kamera sistemi Vivo NEX‘ten farklı olarak hem ön hem de arka kamerayı barındıran model (bunu özel bir mekanizma ile gerçekleştiriyor), alışılmışın dışına çıkarak farkını ortaya koymayı başarmış. Ekran gövde oranı yüzde 92.25 olarak açıklanan model, 6,4 inç Full HD+ OLED ekran üzerine kurulu.

Gücünü Snapdragon 845 işlemci ve 8 GB RAM‘den alan telefon, 256 GB dahili depolama ilekullanıcılara sunulacak. Bünyesinde 3.730 mAh bir pil bulunan telefon, kutudan Android 8.1 Oreo üzerinde çalışan ColorOS arayüz ile çıkıyor. Telefonun Çift SIM desteği de sunulacağı açıklanan bilgiler arasında.

Tüm özellikler bununla da sınırlı değil elbet. Hızlı şarj sistemiyle gelen Oppo Find X, 25 megapiksellik ön kamerasıyla da üç boyutlu yüz tanıma sistemine sahip. Tıpkı iPhone X'te olduğu gibi ön kamera, kolay bir şekilde yüz algılama donanıma sahip olarak karşımıza çıkacak.

Bu haber toplam 2835 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim