• BIST 8897.39
  • Altın 2240.294
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.0975
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Microsoft Your Phone uygulamasını kullanıma sundu

Microsoft Your Phone uygulamasını kullanıma sundu
Windows 10 ile Android cihazların eşleşmesini ve dosya transferini sağlayan Your Phone uygulaması kullanıma sunuldu. Uygulamayı ücretsiz olarak bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.

Mobil cihaz cephesinde istediğini bulamayan ve Windows Phone üretimini sonlandıran Microsoft, bu alandaki çalışmalarına farklı kulvarlarda devam ediyor. Bunlardan biri de geçtiğimiz aylarda duyurulan ve kısa bir süre önce Insider programına dahil olan kullanıcıların deneyimine açılan Your Phone uygulaması oldu.

Microsoft Your Phone uygulamasını kullanıma sundu

PC ile bir Android cihaz arasında bağlantı kuran ve dosyaları kolayca transfer edebilmeyi sağlayan Your Phone uygulamasını tüm Windows 10 kullanıcıları için erişime açtı. Microsoft geçen ay Insider programıyla test etmeye başladığı Your Phone uygulamasını tüm Windows 10 kullanıcıları için erişime açtı. Uygulama sayesinde bilgisayar ile Android cihazlar arasında senkronizasyon sağlanıyor. Böylece cihazınızdaki dosyaları, fotoğrafları sürükleyerek iki cihaz arasında aktarımı sağlayabiliyorsunuz.

Your Phone nasıl yüklenir?

Uygulamayı kullanabilmeniz için Windows 10 işletim sistemine sahip bir bilgisayara ve en az Android 7.0’ın yüklü olduğu bir Android cihaza sahip olmanız gerekiyor. Ayrıca Microsoft ileride uygulamaya yazılı mesaj senkronizasyonu ile bildirim özelliğini getirmeyi planlıyor. Yani bilgisayar başındayken Android telefonunuzu elinize almadan bazı fonksiyonları yerine getirmek mümkün olacak.

Eğer Windows 10’un Nisan 2018 güncellemesini yüklediyseniz Your Phone uygulamasını Microsoft Store üzerinden buraya tıklayarak ücretsiz olarak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bu haber toplam 2776 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim