• BIST 9083.55
  • Altın 2324.376
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9381
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Acer Predator Triton 900 tasarımı ile şaşırtıyor!

Acer Predator Triton 900 tasarımı ile şaşırtıyor!
IFA 2018 etkinliği kapsamında Acer, yeni oyuncu bilgisayarını kullanıcıların beğenisine sundu. Acer Predator Triton 900'ü farklı kılan özelliklerden biriyse tasarımı. İşte detaylar!

Genel olarak oyuncular dizüstü bilgisayarlar üzerinden oyun oynamaktan kaçınırlar. Bu bilinen bir gerçek.

Ancak teknolojinin ilerlemesi ve bunun ürünlere yansımasıyla beraber son derece güçlü bir donanıma sahip olan oyuncu dizüstü bilgisayarları performans olarak masaüstü bilgisayarları geçmeye başladı bile.

Aslına bakarsanız oyuncuları dizüstü bilgisayarlardan uzak tutan en büyük etken tasarım. Oyuncu oyun oynarken rahat etmek ister, konfor arar. Monitörün yüksekliğini ya da size olan yakınlığını ayarlamak için masaüstünde olduğu gibi bir ayar çekmek ne yazık ki dizüstü bilgisayarlarda mümkün olmaz.

Bu konuda dert yanan oyunculardan biriyseniz eğer hiç üzülmenize gerek yok çünkü bu sorunu aşabileceğiniz bir ürün ile karşınızdayız.

IFA 2018 etkinliği kapsamında Acer, yeni oyuncu bilgisayarını kullanıcıların beğenisine sundu. Acer Predator Triton 900'ü farklı kılan özelliklerden biriyse tasarımı. Triton 900’ü bu kadar özel kılan şey monitörün tamamıyla sizin zevkinize göre hareket ettirilebiliyor oluşu.

Acer tarafından dizayn edilen bu tasarım sayesinde monitörü istediğiniz gibi yakınlaştırıp uzaklaştırabiliyorsunuz.

Acer Predator Triton 900’ün özellikleri, fiyatı ya da piyasaya çıkacağı tarih hakkında henüz Acer bir bilgi paylaşımında bulunmuş değil. Ancak oyunlar konusunda tam performans garantisi veren firma, oyun kültürüne yeni bir çağı getirecekleri konusunda da oldukça iddialı konuşmalar yaptı.

Bakalım Acer Predator Triton 900, oyuncuların dikkatini çekebilecek ve yeni bir oyun oynama anlayışını oyunculara aşılayabilecek mi hep beraber bekleyip göreceğiz.

Bu haber toplam 2228 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim