• BIST 9028.09
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

iPhone Xs ve iPhone Xs Max servis fiyatları belli oldu

iPhone Xs ve iPhone Xs Max servis fiyatları belli oldu
Apple, yeni iPhone Xs ve Xs Max telefonların Türkiye fiyatlarını açıklamasa da servis fiyatlarını duyurdu.

Apple'ın yeni iPhone modellerinin dün akşam tanıtılmasıyla beraber herkes bu telefonların Türkiye fiyatlarını konuşmaya başladı. Henüz resmi bir açıklama gelmese de beklentiler 8 bin TL'den başlayıp 15 bin TL'ye kadar çıkan fiyatları işaret ediyor.

iPhone Xs ve iPhone Xs servis fiyatları belli oldu

Öte yandan Apple, telefonların resmi fiyatlarından önce servis hizmeti aldıklarında ödenmesi gereken rakamları açıkladı. Bu konuda da beklentileri boşa çıkarmayan marka yine fahiş bir Türkiye fiyat politikasıyla kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Açıklanan servis fiyatlarına göre iPhone Xs Max modelinin ekran onarımı 2.490 TL olacak. Diğer hasar adı altındaki tamirler ise 7.299 TL olarak açıklandı. iPhone Xs modelinde ise ekran onarımı 1.999 TL iken, diğer hasar onarımı ise 6.499 TL olarak belirtiliyor.

Yani kazara telefonunuz ekranı bir zarar gelirse iPhone Xs modelinde 1.999, iPhone Xs Max modelinde ise 2.490 TL ödemeniz gerekiyor. Bu şartlar altında telefonların fiyatlarının 8 bin TL'ye dayanmasına da şaşırmamak gerekiyor. Zira bu rakamdan Türkiye pazarına girmesini beklediğimiz iPhone Xs'in sadece ekranı 2 bin TL gibi bir fiyata sahip. Önerimiz bu telefonları satın alırsanız ekranına gözünüz gibi bakmanız yönünde olacak. Apple'ın iPhone modelleri ile ilgili diğer servis ücretlerine internet sitesinden erişebilirsiniz. 

Yine yüksek bir fiyatlandırmaya giden Apple, daha telefonların fiyatları açıklanmadan servis fiyatlarını belirlemiş oldu. Bu fiyatlara bakarak telefonların da pahalı olacağını söyleyebiliriz.

Bu haber toplam 2249 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim