• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

A-Tech’te Aksa rüzgarı

A-Tech’te Aksa rüzgarı
Türkiye’nin lider jeneratör markası AKSA, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen akıllı bina teknolojileri ve elektrik sektörünün üretici, dağıtıcı ve kullanıcılarını bir araya getiren A-TECH Fuarı’nda yer aldı.

Amerika’dan Asya’ya, Afrika’dan Okyanusya’ya kadar 170 ülkeye satış yapan; Türkiye, Çin ve ABD’deki üretim tesisleriyle dünyanın beş büyük jeneratör üreticisinden biri olan Aksa Jeneratör, elektrik sektörünün önde gelen firmalarının katıldığı, geleceği değiştirecek akıllı bina teknolojilerinin tanıtıldığı Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı A-TECH’e katıldı. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve geleceğin evlerinde kullanılacak teknolojilerin sergilendiği fuarda Aksa Jeneratör, yenilikçi çözümlerini tanıttı.

Akıllı bina teknolojileri ve elektrik sektörünün üretici, dağıtıcı ve kullanıcılarını bir araya getiren ve kamu kurumları ile özel sektörü buluşturan Türkiye’nin en önemli fuarlarından biri olma yolunda ilerleyen A-TECH fuarı yoğun katılımla gerçekleşti. Düzenlenen etkinlikler, konusunda uzman kişiler ve akademisyenlerin teorik ve uygulamalı sunumları, aynı zamanda fuarı sektörün zirvesi olma özelliğine taşıyor.

Akıllı bina teknolojileri ve elektrik sektöründe jeneratörün önemine değinen AKSA Jeneratör CEO’su Alper Peker, “Teknolojinin bu kadar geliştiği günlük yaşantımızda enerjiye ihtiyacımız hiç eksilmiyor. Enerjinin de her sektörde hayati öneme sahip olduğunun da farkındayız. Bu sebeple yenilikçi hizmet ve çözümlerimizi de olabildiğince farklı sektörlere tanıtmak istiyoruz” dedi. Türkiye ekonomisinin daha da büyümesi için yerli üretimin önemine değinen Peker “Türkiye ekonomisinin büyüyerek diğer ülkelerle yarışabilir hale gelmesi için farklı sektörlerdeki firmaları bir araya getiren fuarlara katılmaya özen gösteriyoruz. A-TECH fuarı da bu nokta bizim için önemli bir fuar olma özelliği taşıyor” dedi.

1574342530_aksa_jenerator_a_tech_fuari.jpg

Bu haber toplam 1298 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim