• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Asus Zenfone 2 nasıl Root edilir?

Asus Zenfone 2 nasıl Root edilir?
Yakın zamanda ASUS ZenFone 2 lansmanı yapıldı.

Yakın zamanda ASUS ZenFone 2 lansmanı yapıldı. Satışa sunulmuş durumda olan cihaz için root işlemi de her marka cihazlar içinde gereken işlemlerden birisiydi.

Cihazınıza bazı oyun ve uygulamaların ihtiyaç duyduğu erişim yetkisini telefonunuza kazandırın. Bunun için size basit bir root rehberi hazırladık. Hangi dosyalar gerekiyor?Fastboot dosyasını buradan indirin. Root atmak için lazım dosyayıburadan indirin. (Cihazınızın yapım numarası ile dosyanızı tespit edip indirin. Ayarlar> Hakkında> Yapım Numarası) Yukarıdaki her iki dosyayı indirip Rar'dan çıkardıktan sonra root dosyalarını fastboot klasörüne taşıyın.

Artık hazırız– Asus ZenFone 2'yi USB kablo ile bilgisayara bağlayın.– Telefondan 'USB Hata Ayıklama Modu'nu aktif edin. (Ayarlar> Geliştirici Seçenekleri)– Eğer geliştirici seçenekleri eğer telefonunuzda gözükmüyorsa hakkında bölümüne girip yapım numarası yazan yere 5/ 6 kere üst üste basınca görünecektir.– İndirdiğiniz fastboot dosyalarının yer aldığı klasöre girin ve shift tuşuna basılı tutup klasörde boş bir yere tıklayın ve 'komut penceresini burada aç' seçeneğine tıklayın.– Açılan ekrana adb reboot-bootloader komutunu yazıp enter tuşuna basın.– Bu komuttan sonra telefonunuz bootloader moduna girmiş olacaktır.– Root dosyanızın içinde system.img dosyasının olup olmadığına dikkat edip diğer aşamaya geçiyoruz.– Yukarıdaki işlem gibi karşımıza gelen ekrana adb flash system system.img yazıp enter tuşuna basın.– Root işlemi başlayacaktır. Bu işlem biraz uzun sürebilir.– İşlem bitttikten sonra komut ekranına fastboot reboot yazarak telefonunuzu yeniden başlatın.

Not: Root işleminin telefonunuzu garanti dışı bırakabileceğini unutmayın.

Bu haber toplam 874 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim