• BIST 9079.97
  • Altın 2323.68
  • Dolar 32.3605
  • Euro 34.9265
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 12 °C

Samsung akıllı telefonları birer POS cihazına dönüşüyor

Samsung akıllı telefonları birer POS cihazına dönüşüyor
Samsung sadece sunduğu üstün teknolojiye sahip ürün ve çözümleriyle değil; alanının öncü isimleriyle gerçekleştirdiği işbirlikleriyle de tüketicilerin hayatında fark yaratmayı sürdürüyor.

Samsung, cep telefonları aracılığıyla kredi kartı tahsilatı yapmayı sağlayan ‘Ödeal’ uygulamasıyla özel bir işbirliğine imza atıyor. Böylece Samsung ve Ödeal; özellikle işletmeler, küçük esnaf, KOBİ ve bağımsız çalışanlar için çok pratik bir tahsilat çözümü sunuyor.

Ödeal uygulaması, Samsung cep telefonlarını birer POS cihazına dönüştürüyor ve Samsung akıllı telefon sahibi olan işletme sahipleri; telefonları aracılığıyla kredi kartı ile satış yapabiliyor. Bu özel işbirliği kapsamında, uygulamayı Samsung cep telefonlarına indirerek kullanmaya başlayan işletmelere ilk 3 ay boyunca sadece % 0,99’luk komisyon ödeme olanağı da sunuluyor.

 

Odeal+Isyerim+Logo+1

Samsung Ödeal işbirliği, kredi kartı kabul edemeyen küçük işletmelerin yaşadıkları müşteri kaybetme problemi için de pratik ve bir o kadar düşük maliyetli bir çözüm.

Aylık kotalar veya sabit maliyetler nedeniyle POS cihazo almakta sıkıntı çeken küçük işletmelere destek olmak amacıyla gerçekleştirilen işbirliğiyle; işyerleri herhangi bir sabit maliyete katlanmak zorunda kalmadan, Samsung telefonlarıyla kredi kartı tahsilatlarını rahatlıkla yapabilecekler.

Kullanıcı ve işletmeler için uçtan uca çözüm sunma yaklaşımlarıyla dikkat çeken Samsung ve Ödeal; bu işbirlikleriyle küçük esnafın teknolojiden yararlanarak büyük zincirler ve markalar karşısında güçlenmesine yardımcı olacak.

Samsung akıllı telefon kullanan işletme sahipleri, Google Play’den Ödeal İşyerim uygulamasını ücretsiz olarak indirdikten sonra, üyelik başvurusu yapıyorlar. Başvurunun kabul edilmesiyle birlikte ise uygulama hemen kullanılmaya başlanıyor.

Bu haber toplam 1847 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim