• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C

Yeni LG V10, görücüye çıktı!

Yeni LG V10, görücüye çıktı!
LG en yeni akıllı telefonu LG V10’u tanıttı. Yeni LG V10 İkinci Ekran, Çift Ön Kamera ve Manuel Video Modu gibi pek çok inovatif özelliği bünyesinde barındırıyor.

LG Electronics, The House Hotel Bosphorus’ta tanıtımını gerçekleştirdiği en son akıllı telefonu LG V10 ile daha önce hiçbir mobil cihazda görülmemiş multimedya becerilerini kullanıcıların beğenisine sunuyor. V Serisi telefonların ilki olan LG V10, sosyal ağları yoğun kullanan insanlara gerek kullanım gerekse de yaratıcılık açısından zengin bir multimedya deneyimi sağlamak için tasarlandı.

Etkinlikte konuşan LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho şunları söyledi: “LG V10 ile kullanıcılarımıza tamamen kendi zevklerine göre tasarlayabilecekleri bir dünyanın anahtarını veriyoruz. LG V10’un özellikle video ve multimedya konusunda kullanıcılara sunduğu eşsiz özelliklerle harmanlanan kullanım özgürlüğü “LG V10 ile kendin ol” sloganımıza hayat veren en temel nedenlerinden birisi olarak öne çıkıyor. Bu nedenle, LG V10’u rakip tanımayan “Ultra” telefon olarak konumluyoruz. Tüm kullanıcılarımız LG V10 ile yapabileceklerini gördüklerinde, yaşadıkları anı ve kendi bakış açılarını yansıtabilecek bu kapasitede bir cihazla daha önce karşılaşmadıklarını anında fark edecekler” diye konuştu.

LG V10’un sahip olduğu İkinci Ekran, Çift Ön Kamera ve Manuel Video Modu gibi yeni özellikler onu pazardaki diğer rakiplerinden ayırıyor. Tüm bunların yanında yüksek kaliteli paslanmaz çelik ve dayanıklı silikon kaplamasıyla V10, bağımsız kuruluşlar tarafından yapılan düşme testlerinden de başarıyla geçen az sayıdaki telefonlar arasında yer alıyor.

Etkinlikte söz alan LG Electronics Türkiye Mobil İletişim Satış Bölüm Başkanı Ufuk Gürsoy ise şunları söyledi: “LG V10 ile multimedya özellikleri alanında kullanıcılarımıza eşsiz bir özgürlük sağlıyoruz. LG V10 çift ön kamerası ve eşsiz video düzenleme özellikleriyle video alanında akıllı telefon pazarının standartlarını daha önce görülmemiş şekilde yükseltiyor. Esnek Dura Guard çerçevesi ve paslanmaz çelik malzemesi ile V10 mükemmel bir dayanıklılığa sahip. Her türlü mekanda ve heyecan dolu aktiviteler sırasında kullanabileceğiniz macera dolu bir akıllı telefonu kullanıcılarımıza sunuyoruz.”

Bu haber toplam 1923 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim