• BIST 9667.71
  • Altın 2497.402
  • Dolar 32.5841
  • Euro 34.8312
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

Konyalı firmadan Türkiye’de bir ilk

Konyalı firmadan Türkiye’de bir ilk
Temelleri 45 yıllık tecrübeye dayanan Beykap Makina, usta zekası ile teknolojiyi birleştirerek Türkiye'de bir ilke imza attı.

Bugüne kadar ağır vasıta araçlara çok ciddi paralar ödeyerek yüksek teknoloji yeni nesil araçlar satın alan araç sahipleri, kabin kaldırma sistemleri konusunda manuel sistemler kullanmak zorundaydı. Yorucu ve zahmetli olan bu sistemlerin otomatik versiyonları ise araç satın alırken opsiyonel olarak 1500-2500 euro aralığındaki fiyatlarla temin edilebiliyordu. Ancak tüketiciler, bu yüksek maliyetler yüzünden bu ürünlerden uzak durmak zorunda kalıyordu.

Konyalı otomotiv şirketi Beykap Makina, uzun süren Ar-Ge çalışmaları sonucunda araçların üzerindeki manuel sisteme basitçe adapte edilebilen ve hem elektrikli, hem de manuel sistemi tek gövdede barındıran ilk kabin kaldırma sistemine imza attı. TÜBİTAK, MEVKA gibi kurumları tarafından da onaylanan sistem, patent işlemlerinin sona ermesinin ardından piyasadaki yerini aldı.

AVRUPA’DA DUAL’İN MUADİLİ YOK

Avrupa’daki muadillerine göre çok daha ucuz bir fiyatla satılan Beykap’ın kabin kaldırma sistemleri, 2 yıllık bir garanti süresiyle Türkiye’deki kullanıcılarıyla buluşuyor. Sistemlerinin, motor gücü ve özel tasarım sayesinde Avrupa’daki muadillerine göre daha yüksek bir performans sağladığını söyleyen Satış Pazarlama Müdürü Murat Turan, hem elektrikli, hem de manuel modeli içinde barındıran DUAL modelinin ise Avrupa’da muadilinin olmadığını dile getirdi.  Yeni sistemi, ülke genelinde saha çalışmalarıyla tanıtıldığını ve gördükleri ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Turan, Türkiye'de Beykap, ihracatta ise DJS markası ile satış yaptıklarını ifade etti.

Bu haber toplam 2081 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim