• BIST 9039.77
  • Altın 2298.627
  • Dolar 32.3159
  • Euro 35.1084
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Samsung Galaxy Note 7 geliyor!

Samsung Galaxy Note 7 geliyor!
Bir sonraki Note serisi telefona ilişkin sürpriz bir gelişme yaşandı. Güney Kore'den gelen haberlere göre Samsung direkt Galaxy Note 7 ismine geçiş yapacak. Pek neden Galaxy Note 7?

Başlığı ilk okuduğunuzda “Galaxy Note 8 de gelecek 9 da gelecek. Ne var bunda?” dediğinizi duyar gibiyiz. Aslında durum tam da öyle değil. Güney Kore’den gelen son haberlere göre bir sonraki Note serisi telefonun Galaxy Note 7 olarak isimlendirilecek.

Güney Kore menşeli Etnews sitenin yayınladığı rapora göre Galaxy Note 6 diye bir telefon olmayacak. Samsung direkt Galaxy Note 7'ye geçiş yapacak.

Galaxy Note 6 özellikleri hakkında sızıntılar gelmeye başladı. Bu haberimizde Galaxy Note 6...
Samsung bu yıl yedinci S serisi telefonları kullanıcıların beğenisine sundu. Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge hem tasarım hem de teknik özellikleri itibariyle kullanıcılardan genel anlamda olumlu geri dönüşler aldı. Telefonların ilk çeyrek itibariyle elde ettiği satışlar en iyi geri dönüş olarak gösterilebilir.

Sitenin iddiasına göre Samsung, Galaxy S ve Galaxy Note serilerinde isimlendirmenin paralel gitmesini istiyor. Galaxy Note 6, tasarım ve teknik özellikleri itibariyle Galaxy S7 serisini miras alacak. Hatta Galaxy S7 edge modeline benzer tasarım ve özellikler (ek olarak S-Pen) sergileyecek Galaxy Note 6 edge modelinin de tanıtılması gündemde.

Neden Galaxy Note 7?

Galaxy Note 6’da 6 rakamı Galaxy S7 serisinin yanında telefonun eski bir modelmiş gibi algılanmasına neden oluyor. Sitenin iddiasına göre Samsung’un direkt Galaxy Note 7’ye atlamasında haklı bir gerekçesi daha var: iPhone 7 ve iPhone 7 Plus.

Plus serisinin elde ettiği başarılı satışlardan dolayı Galaxy Note 5’i ürün döngüsü tamamlanmadan bir ay önce tanıtan Samsung, iPhone 7 Plus ile rekabet adına isim değişikliğine gidebilir.

“Rekabet isimle mi olur?” gibi bir soruya takılabilirsiniz, ancak mobil dünyasından uzak bir insan için Note 6, iPhone 7 Plus’tan daha eski bir telefon algısı oluşturabilir.

Son olarak; Galaxy Note 7’nin 13 Ağustos’ta tanıtılacağı bildiriliyor. Galaxy Note 7 ve Note 7 edge tanıtımdan sadece bir hafta sonra 21 Ağustos’ta dünya piyasalarında boy gösterecek.

Bu haber toplam 1174 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim