• BIST 9524.59
  • Altın 2503.102
  • Dolar 32.5844
  • Euro 34.5241
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

MSI, yeni Geforce GTX 1080 ekran kartlarını duyurdu

MSI, yeni Geforce GTX 1080 ekran kartlarını duyurdu
MSI, pascal mimarisine sahip 1080 serisi 6 yeni ekran kartını tanıttı.

MSI, NVIDIA'nın yeni Pascal grafik işlemcisi tabanlı yeni ekran kartı serisini duyurdu. Şık görünümü ve üstün performansı ile MSI'ın ödüle doymayan GTX 900 GAMING serisinin başarısı üzerine üretilen MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8G, etkileyici TWIN FROZR VI termal tasarım sayesinde çok daha yüksek çekirdek ve bellek saatlerine ulaşarak oyunlarda muhteşem bir performans sunuyor.

Yeni tasarımında ise tanınmış TWIN FROZR görünümüne kasayı delip geçen kırmızı bir GAMING alevi eşlik ediyor. MSI GAMING ejderhası ise yan tarafta RGB LED ile 16.8 milyon arasından ruh halinize veya sisteminize uygun olarak seçebileceğiniz renklerle aydınlatılabiliyor. Yepyeni özel 10 fazlı PCB tasarımı ve Military Class 4 bileşenlerinin yanında 8+6 pinli güç konnektörleri ekran kartınızın sınırlarını zorlayıp daha yüksek bir hızaşırtma performansı elde edebilmeniz için yerleştirildi. Şık mat siyah metal arka plaka ise hem kartın dayanıklılığını arttırıyr, hem de tasarıma şık bir dokunuş ekliyor.

MSI’ın yeni TWIN FROZR VI termal tasarımı hava soğutma tasarımlarındaki çıtayı yepyeni bir seviyeye taşıyor. Patentli TORX fan teknolojisinin geliştirilmiş versiyonu olan TORX Fan 2.0 ile gürültü seviyesi daha da düşürülürken hava basıncı ve soğutma performansında %22 gibi inanılmaz bir artış elde ediliyor. Dahası bu yeni fanlar çift rulman ile donatılarak daha uzun süre sessiz ve akıcı dönme performansı elde ediliyor. Dev heatsink ile bağlantılı 8mm bakır soğutma borularının profili ise alt kısımda dörtgen şeklini alarak nikel kaplı bakır taban plakasına optimal ısı transferi sağlıyor. Üst sınıf termal macun ise güçlü Pascal grafik işlemcisini her zaman soğuk tutmak için en ideal şekilde uygulandı.

Bu haber toplam 1064 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim