• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Google ve Twitter iOS güncellemesi yayınladı

Google ve Twitter iOS güncellemesi yayınladı
Twitter ve Google, iOS platformundaki yapısında değişikliklere gidiyor. Google Entegre Hızlandırılmış Mobil Sayfalar(AMD) teknolojisi, Twitter, uygulama içi 3D dokunmatik özellikleri kullanıcılara sunulacak.

Popüler sosyal medya uygulaması Twitter ve dünya genelinde bir gün içerisinde en çok ziyaret edilen site konumundaki Google, iOS platformuna yönelik olarak yapacağı değişiklikler ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Geçtiğimiz yıl Twitter 6.54 sürümünü iOS 9 kullanıcılarına sunan Twitter, kısa bir süre sonra 3D dokunmatik ekran özelliğini mevcut sürümü ile bütünleştirmişti.

iPhone 6 ve iPhone 6S sahiplerinin kullanabildikleri Apple'ın 3D Dokunmatik teknolojisi, kullanıcıların bireysel tweetlerinde kendilerine özel arayüzü deneyimlemelerine olanak tanıyordu.

Bu sayede, fotoğraflar, videolar, GIFler, site içerisine gömülü içerikler ön izlemesi ile birlikte kullanıcılara sunuluyordu.

Twitter Yeni Güncellemesi Yayınlandı

Apple Insider'da yer alan habere göre Twitter, gün itibariyle 68.6 MB boyutunda yeni güncellemesini App Store üzerinden iOS kullanıcılarına sundu.

Yayınlanan güncelleme bazında, Twitter'ın 3D Dokunmatik Bütünleştirme teknolojisi, "Hızlı Eylem" ana ekranında tweet, arama yapma, direkt mesaj özellikleri için sona erdi.

Google iOS İçin Güncellendi

Google, iOS platformuna yönelik olarak yayınladığı yeni güncellemesinde AMD olarak bilinen, Google Entegre Hızlandırılmış Mobil Sayfalar çözümünü kullanıcılara sunacak.

iOS için Google 15.1 sürümü, kullanıcıların uygulama üzerinden popüler haber makalelerine anında erişim çözümünü sunmayı hedefliyor.

iOS'a yönelik olarak kodlanmış sayfaları, kullanıcılara öncelikli olarak sunma hedefinde olan Google, "En Çok Okunan Haberler" adı altında bir başlığı kullanıcılara sunacak.

Söz konusu "En Çok Okunan Haberler" AMD simgesi ile belirtilecek.

Buna ek olarak Google son güncellemesi ile, uygulamanın mobil platformunda spor odaklı olayları kullanıcıların hizmetine getirecek.

Google Asistan, site içerisinde aktif olan kullanıcıların adına yeni bir web sayfası açabilme, öncelikli spor videolarını kullanıcılara gösterebilme imkanı sunacak.

73.7 MB boyutundaki Google güncellemesi, gün itibariyle App Store üzerinden iOS kullanıcılarına sunulacak.

Bu haber toplam 2252 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim