• BIST 9057.99
  • Altın 2291.7
  • Dolar 32.3134
  • Euro 35.1036
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Sony Xperia E5 resmen tanıtıldı

Sony Xperia E5 resmen tanıtıldı
Sony, yeni akıllı telefonu Xperia E5'i resmen ilan etti.

Sony Mobile, gelişmiş Sony performansını ve kamera teknolojisini, erişilebilir bir fiyat düzeyinde sunan, eğlenceli ve kullanımı kolay akıllı telefonu Xperia E5'i tanıttı.

Sony Mobile Ürün Pazarlama Direktörü Tsutomu Sato,  yeni cihaz ile ilgili, “Xperia E5, daha çok üst sınıf mobil cihazlarla özdeşleşen performans, kamera teknolojisi ve tasarıma daha uygun fiyatlarla erişmek isteyenler için ideal bir alternatif olacak. Pazarın bu segmentinde akıllı telefon özelliklerine tavizsiz bir yaklaşım getirecek” diye konuştu.

Hızlı işlemcisi, geniş hafıza kapasitesi ve iki güne kadar dayanan pil ömrüyle* güvenebileceğiniz ve daha fazlasını elde edebileceğiniz performans

MediaTek MT6735 işlemciden güç alan ve yüksek performans sağlayan Xperia E5,  işlemcinin gelişmiş Quad-core platformu ve hızlı 4G LTE becerisi, geniş kapsamlı ve canlı bir multimedya, oyun ve mobil internet deneyimi sunuyor.

Temel uygulama, müzik, fotoğraf ve oyunları güvenli bir şekilde depolayabilen microSD kartın 200GB'ye kadar artırılabilen geniş belleği sayesinde, içerikleri indirmek ve saklamak çok daha kolay hale geliyor.

Xperia E5, uzun süre dayanan pili sayesinde, cihazı şarj etmeden iki güne kadar kullanım sağlıyor. Cihaz böylece, uygulama indirmek, internetten video izlemek ve sosyal ağlarda gezinmek gibi etkinliklerin tümünü sürekli prize uzanmak zorunda kalmadan yapabilmenize imkan tanıyor.

147g ağırlığı ve 8.2 mm’lik ince yapısı ile ele doğal ve rahat bir şekilde oturması için tasarlanan Xperia E5, Grafit Siyah ve Beyaz renk seçenekleri ile gelecek. 

Daima güzel fotoğraflar: Bir akıllı telefonla etkileyici fotoğraflar çekmek hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Xperia E5, akıllı telefonunuzla fotoğraf çekmeyi kolaylaştırmakla kalmıyor, aynı zamanda 5 MP ön ve 13 MP arka kamerasıyla fotoğrafı çekilen nesneyi ve fotoğrafın nerede çekildiğini de algılıyor. Otomatik Görüntü Tanıma özelliği, koşulları analiz ederek yüksek kalitede fotoğraflar sunmak üzere ayarları otomatik olarak düzenliyor. Xperia E5, ilave HDR seçeneğiyle fotoğrafların daha keskin görünmesini sağlarken, çarpıcı 5 inçlik HD ekranı ile dikkat çekiyor.

Xperia E5’in kaydırma kontrolüne sahip kamera arayüzü, çekim modları arasında geçiş yapmanızı kolaylaştırarak yepyeni “Paylaş” düğmesi ile birkaç basit tıklamayla Instagram, Twitter ya da Facebook'a anında fotoğraf yüklemenizi sağlıyor.

Sadece işini yapar: Yavaş bağlantılara, donmalara ve bitmek bilmeyen indirmelere elveda deyin

“Smart Cleaner” uygulaması, Xperia E5 akıllı telefonunuza daima mümkün olan en yüksek gücü sağlamak için arka planda özenle çalışarak kullanılmayan işlemleri ve önbellek verilerini otomatik olarak ortadan kaldırıyor. Sonuç: Akıcı bir deneyim ve daha uzun süre dayanan bir cihaz.

2016 Xperia portföyünün merkezinde sunulan  “Xperia İpuçları”, kişisel yardımcınız olarak Xperia E5 akıllı telefonunuzu en verimli şekilde kullanmanızı sağlamak üzere akıllı bir şekilde tercihlerinizi uyarlıyor ve ekranda doğru zamanda doğru konuyla ilgili tavsiyeler sunuyor.

Ayrıca yeniden tasarlanan “Xperia'ya Giriş” uygulaması, önceki cihazlarınızdan kusursuz içerik transferi ve kişiselleştirilmiş uygulama tavsiyeleriyle birkaç dakika içinde ayarlarınızı yaparak cihazı hızlı bir şekilde kullanmaya başlamanıza yardımcı oluyor.

Xperia E5, 2016 Haziran ayı sonlarından itibaren seçkin Avrupa, Latin Amerika ve Orta Doğu ile Afrika pazarlarında satışa sunulacak.

Bu haber toplam 1469 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim