• BIST 9733.46
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 26 °C

Galaxy Note7, Gear VR fırsatıyla geliyor!

Galaxy Note7, Gear VR fırsatıyla geliyor!
Samsung Electronics, Samsung Galaxy Note7’yi 25 Ağustos’a kadar satın alan herkese yeni Gear VR ve 6 adet Oculus VR oyunu hediye ediyor.

Samsung Electronics, 25 Ağustos’a kadar Note serisinin en yeni üyesi Galaxy Note7 satın alanlara, yenilenen Gear VR ve 6 adet Oculus VR oyunu hediye edileceğini duyurdu. Oculus ile geliştirilen yeni Gear VR ile Galaxy Note7, üst seviye sanal gerçeklik deneyimi yaşatıyor. Galaxy Note7’nin Super AMOLED ekranı ve güçlü işlemcisi kullanıcılara güçlü bir deneyim sunuyor.

Geliştirilmiş lensleri ve ergonomik yapısıyla sanal gerçekliğin geniş kitlelere yayılmasını sağlayan Gear VR, mavi siyah rengiyle bir önceki modele göre daha sinematik bir görüntüyle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Kullanıcılar, yeni Gear VR’da tek bir tuşa basarak doğrudan Gear VR’ın resmi sayfası Oculus Home’a ulaşabiliyorlar.

USB Type-C ve Micro USB desteği bulunan yeni Gear VR, Galaxy Note7, S7, S7 edge, Note5, S6, S6 edge ve S6 edge+ ile kullanılabiliyor. Dahası, harici USB yuvası sayesinde kullanım sırasında şarj imkanı da sunuyor.

Sanal gerçeklik içeriği her geçen gün artıyor

Her geçen gün büyüyen sanal gerçeklik dünyası, her zaman keşfedilecek yeni içeriklerle kullanıcıları yeni yolculuklara çıkarıyor. Geliştirilmiş 101 derecelik açısıyla çok daha gerçekçi bir deneyim sunan yeni Gear VR, yüzlerce oyun, videolar, eğitici uygulamalar ile birlikte 300’den fazla uygulamayla her geçen gün daha fazla içerikle kullanıcıların karşısına çıkıyor.

25 Ağustos’a kadar Galaxy Note7 satın alan kullanıcılara yeni Gear VR’ın yanı sıra 6 adet oyun da hediye ediliyor. Bu oyunlar arasında Annie Amber, EndSpace, Esper 2, Goosebumps- Night of Scores, OceanRift ve Please, Dont Touch Anything yer alıyor.

Bu haber toplam 1482 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim