• BIST 9735.91
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Windows 10 mobile güncellemesi çıktı

Windows 10 mobile güncellemesi çıktı
Windows 10 Mobile kullanıcılarının sabırsızlıkla beklediği "Windows 10 Mobile Yıldönümü" güncellemesi yayınlandı. Yeni güncelleme birçok yenilik ve iyileştirmeyi beraberinde getiriyor.

Bilgisayarlar için Windows 10 Yıldömümü güncellemesini 2 Ağustos tarihinde yayınlayan Microsoft, benzer güncellemeyi bu defa mobil cihazlar için dağıtıma sundu. Yeni güncelleme kilitsiz ve Windows 10 Mobile işletim sistemini çalıştıran telefonlar için yayınlandı.  

Güncelleme kademeli olarak dağıtılıyor

Microsoft cephesinden yapılan açıklamaya göre güncellemenin kullanılabilirliği modele, ülkeye veya bölgeye, akıllı telefon operatörü, servis sağlayıcı, donanım kısıtlamaları ve diğer faktörlere göre değişebilir.

Kademeli olarak yayınlanan Windows 10 Mobile Yıldönümü güncellemesinin akıllı telefonunuza ulaşıp ulaşmadığını elle kontrol edebilirsiniz.

Windows 10 Mobile işletim sistemiyle çalışan telefonunuzda "Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik> Telefon Güncelleme > Güncellemeleri kontrol et"yolunu izleyerek güncellemeyi indirebilirsiniz. 

Güncelleme neler getiriyor?

10.0.14393.67 yapı numarasına sahip güncelleme beraberinde önemli yenilik ve geliştirmeler getiriyor. Yenilik ve gelişmelerin başında zengin bildirimler, bildirim senkronizasyonu, evrensel Skype uygulaması, kilit ekranda kamera kısayolu, yenilenen Ayarlar menüsü ve Microsoft Edge iyileştirmeleri geliyor.

Intel'den VR Devrimi! Project Alloy Intel'den VR Devrimi! Project Alloy

Intel, yeni tanıtmış olduğu VR kaskıyla sektörün öncüsü olmaya hazırlanıyor. Peki, Intel yeni...
Bazı Lumia akıllı telefonlar için yaklaşık 1 GB büyüklüğünde olan Windows 10 Mobile Yıldönümü güncellemesini Wi-Fi bağlantısını kullanarak indirmenizi öneriyoruz.

Bu haber toplam 1350 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim