• BIST 8979.2
  • Altın 2285.04
  • Dolar 32.329
  • Euro 35.0528
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Huawei Mate 9 çift kamerayla geliyor

Huawei Mate 9 çift kamerayla geliyor
Huawei'in bir sonraki tepe modeli Mate 9 yeni görüntülerde ortaya çıktı. Tasarım detayları net bir şekilde görünen Huawei Mate 9 çift kamera özelliğine sahip olacak.

Huawei, Mate 8 modelini geçen yıl Kasım ayında duyurmuştu. Teknik özelliklerinin yanında ekran/kasa oranıyla dikkat çeken Mate 8’in bu defa devam modeli geliyor. Bir süredir gündemde yer edinen Huawei Mate 9 modeline ait yeni görüntüler yayınlandı.

Huawei Mate 9 Çift kamerayla geliyor.

Huawei P9 ve P9 Plus’ta lider fotoğraf makinesi üreticisi Leica ile işbirliğine giderek telefonlarda çift kamera özelliğine yer veren Çinli şirket, Mate 9’da çift kamera özelliğini sürdürecek.

P9 serisi modellerden farklı bir kamera dizilimine sahip olacak Mate 9 modelinde gelen haberlere göre 12 megapiksel çözünürlüklü kameralar kullanılacak. İkili arka kamera, çift tonlu LED flaş ve lazer otofokus sensörüyle desteklenecek.  

Telefonun arka bölümünde parmak izi tarayıcısı yer alıyor. İddiaya göre Huawei, P10 modeliyle birlikte parmak izi tarayıcısını ön bölüme taşıyacak.

Ekran/kasa oranı dikkat çekici

Huawei Mate 9, serisinin önceki modellerinde olduğu gibi ekran/kasa oranı yüksek bir telefon olacak. Tamamı metalden oluşan bir kasanın eşlik ettiği telefonda alt bölümde çift hoparlör yer alıyor. Çift hoparlörün arasında ise USB Type-C bağlantı noktasını görüyoruz. 

Huawei Mate 9 özellikler

5.9 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü ekrana sahip olacak Mate 9 modeline 2,6 GHz frekans hızında çalışan sekiz çekirdekli Kirin 970 işlemcisi güç verecek.

4 GB RAM ve artırılabilir 64 GB dahili depolamanın eşlik edeceği telefonda ayrıca 8 megapiksel ön kamera, yeni nesil Emotion kullanıcı arayüzü ve Super Charge hızlı şarj teknolojisine sahip 4.000 mAh kapasiteli pil göreceğiz. 

Bu haber toplam 2363 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim