• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

PlayStation VR, Türkiye'de satışa sunuldu!

PlayStation VR, Türkiye'de satışa sunuldu!
PlayStation VR'ın Türkiye'de satışa sunuldu. PS VR çok farklı bir oyun deneyimi sizi bekliyor. İşte PlayStation VR Türkiye fiyatı!

PlayStation VR, 24 Ocak’ta, 1.699 TL’lik tavsiye edilen fiyatıyla satışa sunulacak. Sony Center, Teknosa, Vatan, MediaMarkt, OverGame ve D&R mağazalarında satılacak olan platform ile birlikte Sanal Gerçekliği oyuncularla buluşturacak birçok oyun da raflarda yerini alacak.

PlayStation VR ile uyumlu oyunlar ve fiyatları

PlayStation VR ile aynı mağazalarda satışa sunulacak PS VR uyumlu oyunlardan Until Dawn: Rush Of Blood, Hustle Kings VR ve Super Stardust Ultra VR 79 TL, VR Worlds ve Driveclub VR 149 TL, Battlezone, Eve Valkyrie, Robinson: The Journey ve RIGS ise 229 TL tavsiye edilen satış fiyatlarıyla oyun severlerle buluşacak.

PlayStation 4 için oyun deneyimi sarmalayıcılığını bir üst düzeye taşıyan PS VR, ev eğlencesinde bir kilometre taşını temsil ediyor. Platform, oyuncuları oyunun dünyasına taşıyor ve kullanıcılarını yepyeni deneyimler sunan içeriklerle buluşturuyor.

PS VR, oyuncuların oyunun sanal dünyasının içinde fiziksel olarak var olduklarını hissetmesini sağlıyor. PS VR, oyun severlerin oyun oynarken yaşadıkları hisleri en üst düzeye çıkartmak ve bambaşka bir dünyaya taşındıklarına inanmalarını sağlamak için, 360 derece baş takibi, geniş görüş alanı, yüksek yenileme oranları ve SIE’nin kendi çift kulaklı 3D ses teknolojisi gibi en son teknolojilerden yararlanıyor.

Oyun severler, PlayStation Move, DUALSHOCK 4 ve yakında gelecek olan PS VR Aim Controller gibi aksesuarları kullanarak sanal ortamlarda keşfe çıkabiliyor ve adeta oyunun dünyasının içindeymişçesine sezgisel olarak karakterlerle etkileşim içinde olabiliyorlar.

Bu haber toplam 1406 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim