• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Alcatel Shine Lite Türkiye’de

Alcatel Shine Lite Türkiye’de
SHINE LITE, parmak izi sensörü ve eğlenceli fotoğraf uygulamaları gibi özellikleri bir araya getiren bir akıllı telefona ihtiyaç duyan tüketiciler için raflardaki yerini aldı.

Alcatel akıllı telefon dayanıklı metal bir çerçeveyi 2.5D camla birleştiriyor. Telefonun zarif kıvrımları kolay bir tutuş sağlıyor. Tüm özelliklerini 7,45mm ince bir gövdede toplayan akıllı telefon bir yandan gözlere hitap ederken, diğer yandan da kolayca cebe ya da çantaya sığabilecek boyutlara sahip.

SHINE LITE’ın önemli özelliklerinden biri, kullanıcılara sayısı beşe varan farklı uygulamalar için parmak izlerini atama ve akıllı telefon bekleme modundayken bu uygulamaları anında açabilmelerine olanak tanıması. Kullanıcılar, cihaza entegre edilmiş tarayıcıya parmaklarını dokundurarak, en sevdikleri uygulama ve oyunların kilidini anında açabiliyorlar.

Parmak izi özellikleri Safebox ile kullanıcının kişisel bilgilerini de koruyor. Bu ek güvenlik katmanı, hassas nitelikteki fotoğraflar, videolar ve belgelerin sanal bir kasada saklanmasını sağlıyor.

Alcatel SHINE LITE, arkasında bulunan 13MP kamerası ve çift tonlu flaş lensi ile doğal aydınlatmalı ve çarpıcı görüntüler üretiyor. 5MP flaşlı ön kamera ise özçekimler için ideal. Faceshow özelliği özçekimleri kısa sekanslarda bir araya getirerek ilginç videolar oluşturuyor.

Splitcatcher işlevi ise kullanıcıların farklı parçalardan güzel fotoğraf kolajları oluşturmalarını sağlıyor. SHINE LITE ayrıca, Alcatel’e özgü Gesture Shot özelliğine de sahip. Bu özellik sayesinde kullanıcı “V” işaretini yaparak anında fotoğraf çekebiliyor.

SHINE LITE 1 Şubat‘tan itibaren 999 TL‘den satışa çıkıyor.

Bu haber toplam 1448 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim