• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

Samsung'un katlanabilir telefonu Galaxy X ne zaman geliyor?

Samsung'un katlanabilir telefonu Galaxy X ne zaman geliyor?
Samsung'un sıradaki amiral gemisi katlanabilir akıllı telefon Galaxy X yakında tanıtılabilir.

Galaxy S8 nihayet resmi ve bu da, Samsung'un tüm sürprizlerini ortaya çıkaran can sıkıcı sızıntılar nihayet durdu demektir. Bunun ne anlama geldiğini biliyorsunuz değil mi? Samsung'un bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonunu ayrıntılarıyla anlatan söylentileri kontrol etme zamanı. Ama bu sıradaki amiral gemisi akıllı telefon Galaxy Note 8 değil.

Yeni bir raporda Samsung'un ilk katlanabilir akıllı telefonunun bu yıl tanıtılacağı ve bir sonraki amiral gemisi olacağı belirtiliyor. Bu da, katlanabilir Samsung telefonun çoğu insanın düşündüğünden çok daha erken geleceği anlamına geliyor.

Twitter'da @mmddj_china adında bir kullanıcı, medya Samsung'un yılın ilk Unpacked etkinliğinde duyurduğu ürünler ile meşgulken, göz ardı edilen birkaç tweet yayınladı.Bu tweette,Samsung'un önümüzdeki birkaç amiral gemisi için hazırladığı yol haritasını ortaya çıkardı.

"Samsung Galaxy Not 8, dördüncü çeyrekte" yazan sızıntı kaynağı, daha sonra "ve Samsung Galaxy X üçüncü çeyrekte" diye tweet attı.

Bu ayrıntıların doğru olduğu varsayıldığında, Samsung ilk katlanabilir telefonunu bu yaz, belki de IFA 2017'de tanıtılabilir. Galaxy X'in, bu yıl tanıtılması beklenen katlanabilir Galaxy telefonun adı olduğunu zaten biliyoruz. Yakın tarihli bir rapor, Samsung'un bu telefonu 2017'de sınırlı bir sayıda test etmeyi ve müşterilerin gerçekten katlanabilir cihazlar isteyip istemediklerini kontrol etmeyi planladığını söyledi.  Samsung'un tüketici talebi yeterli görüldüğünde 2018'de Galaxy X'in seri üretime geçmesi ve satışa başlaması bekleniyor.

İlginç olan, Samsung'un Galaxy Note 8 ile dördüncü çeyreğe geçmeye istekli olmasıdır. Eğer bu doğruysa, akıllıca bir karar olabilir. Samsung’un, arızalı pilleri Galaxy Note 7'nin patlamasından sorumlu olabilir ancak, 2016'da piyasaya sürülecek olan iPhone 7'yi yenmek için acele etmesi kesinlikle, bu duruma katkıda bulunan bir faktördür. 

Samsung'un bu yıl Galaxy Note 8'in tanıtımını ertelemek isteyebileceği bir diğer neden ise geç gerçekleşen Galaxy S8 lansmanı. Telefonun MWC'de tanıtılması gerekiyordu ancak, Samsung Galaxy Note 7'deki sorunlar nedeniyle Mart ayının sonuna doğru açıklamak zorunda kaldı.

Yakın zamanda gelen sızıntılar, Galaxy Note 8'in 4K çözünürlüğe sahip 6,4 inçlik Super AMOLED ekrana sahip olacağını söylüyor. Telefonun aynı zamanda Galaxy S8 ile aynı hızlı işlemcileri kullanması bekleniyor ve Bixby entegrasyonu ile birlikte geliyor. Telefonun sözde şeması da sızdırılmıştı ve şu ana kadar Galaxy Note 8 hakkında bildiklerimizin hepsi bu kadar.

Bu haber toplam 1400 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim