• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

Turkcell'in "Hızlı Giriş" teknolojisine yoğun ilgi

Turkcell'in "Hızlı Giriş" teknolojisine yoğun ilgi
Mobil veya web sitelerine girişin çok daha güvenli ve hızlı hale geldiği teknoloji, şifre unutma derdine son veriyor.

Turkcell'in mobil uygulama ve web sitelerine yapılan üye girişlerini daha hızlı ve güvenli hale getiren "Hızlı Giriş" teknolojisi, her geçen gün daha fazla kişi tarafından tercih ediliyor.

Turkcell'den konuya ilişkin yapılan açıklamada, söz konusu teknolojinin, cep telefonu numarasının kullanıcı adı olarak kullanılmasını sağlayarak kişiye özel şifre üreten ve üye girişlerinin daha güvenli ve hızlı yapılabilmesini mümkün kıldığı aktarıldı.

Teknoloji sayesinde şifre girmek yerine, cep telefonu numarasını girerek mobil ve web sitelerine giriş yapılabildiği kaydedilen açıklamada, böylece başka bir cihazdan üye girişi yapılabilmesinin önüne geçildiği bildirildi.

Dünya GSM Birliği'nin (GSMA) Mobile Connect ile desteklenen Hızlı Giriş teknolojisinin kullanımının yaygınlaşması için tüm dünyada çalışmalar yaptığının belirtildiği açıklamada, şu bilgilere yer verildi.

"Turkcell, dünyada Hızlı Giriş'i ilk defa kullanan operatörden biri olarak öne çıkıyor. Turkcell’in bu teknolojiyi kendi web siteleri ve mobil uygulamalarına entegre etmesi, Hızlı Giriş yönteminin kullanım rakamlarının da hızla artmasını sağladı. Türkiye'de 2 milyona yakın kişi tarafından kullanılan bu yöntem sayesinde Turkcell kanallarındaki işlemlerin hızını da artmış durumda. Bu teknoloji sayesinde, hiç üye olunmayan bir siteye üye girişi yapmak saniyeler içinde gerçekleşiyor. Turkcell.com.tr'deki girişlerin de çok büyük bir kısmı Hızlı Giriş yöntemi ile yapılıyor. Turkcell.com.tr ile tam entegre olarak çalışan Hızlı Giriş, önümüzdeki dönemde tüm Turkcell uygulamalarına entegre edilecek."

Bu haber toplam 1517 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim