• BIST 9079.97
  • Altın 2322.138
  • Dolar 32.3304
  • Euro 34.8834
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Galaxy S10'un özellikleri hakkında bilgiler geldi

Galaxy S10'un özellikleri hakkında bilgiler geldi
Samsung'un 2019 model amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S10'un özellikleri hakkında yeni bilgiler geldi.

Samsung, amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus'ı tanıtalı henüz birkaç hafta oldu. Her iki telefon daha yeni satışa sunulmuşken, şirketin bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonu hakkında bilgiler gelmeye başladı.

Galaxy S10 serisi olması beklenen Galaxy S9 serisinin halefi, daha fazla güvenlik sağlamak için  Apple'ın son iPhone modellerinde sunduğu Face ID benzeri 3D yüz tanıma özelliği ile gelecek .

Bu 3D sensörlü kamera teknolojisi için Samsung , Galaxy A ve Galaxy J serisi gibi düşük seviye ve orta menzilli akıllı telefonlar için kamera modülü üreten, Namuga’nın çalıştığı, İsrailli startup Mantis Vision ile birlikte çalışacak.

Rapor ayrıca, yeni nesil Galaxy S-serisi akıllı telefonun, Vivo X20 Plus UD ve Vivo Apex'te gördüğümüz ekran altı parmak izi sensörüne sahip olacağını da iddia ediyor. Samsung'un bu yıl tanıtacağı Galaxy Note 9 akıllı telefonunda ekran altı parmak izi sensörünü kullanması bekleniyordu ancak, teknoloji henüz şirketin standartlarına uymadığı için ertelendi.

Önceki raporlar, Samsung Galaxy S10’un 7nm yonga seti ve 5G bağlantısına sahip olacağını gösteriyordu. Galaxy S10, 5G bağlantı desteğine sahip ilk akıllı telefon olabilir. Ayrıca, Qualcomm ve Samsung yakın zamanda “5G'ye geçiş” den bahseden “stratejik bir ilişki” anlaşması açıkladı.

Sızıntı kaynağı Roland Quandt'a göre, önümüzdeki yıl gelecek olan Galaxy S-serisi akıllı telefonlar Snapdragon 855 işlemci tarafından desteklenecek. Samsung’un sıradaki Galaxy S-serisi telefonları ile ilgili raporlar gelmeye devam ediyor. Ancak, telefonun S10 olarak adlandırılacağı konusunda bir kesinlik bulunmuyor. 

Bu haber toplam 1957 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim