• BIST 9079.97
  • Altın 2308.811
  • Dolar 32.3404
  • Euro 35.0923
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Katmerciler, Malezya Uluslararası Savunma Fuarı’na katılıyor

Katmerciler, Malezya Uluslararası Savunma Fuarı’na katılıyor
Katmerciler, geniş bir yelpaze oluşturan savunma portföyünü tanıtmak üzere Londra, Bahreyn, Bangkok ve Kuveyt’in ardından 16-19 Nisan’da Kuala Lumpur’da düzenlenen Malezya Savunma Teknolojileri Fuarına da katılıyor.

Son yıllarda yaptığı atılımlarla Türkiye’de olduğu kadar uluslararası ölçekte de dikkat çeken Türk savunma sanayinin yenilikçi ve dinamik gücü Katmerciler, uluslararası tanıtım atağına devam ediyor. Son olarak Londra, Bahreyn, Bangkok ve Kuveyt’te düzenlenen Uluslararası Savunma ve Güvenlik Fuarlarına katılan şirket, şimdi de 16-19 Nisan 2018 tarihleri arasında Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da düzenlenen Uluslararası Savunma Teknolojileri Fuarında yerini alıyor.

Katmerciler, tamamını kendi Ar-Ge Merkezinde tasarlayıp geliştirdiği, çok farklı savunma ve güvenlik ihtiyaçlarını karşılayan savunma portföyüyle ilgi uyandırıyor. Şirketin savunma ürünleri beş ana kategoride toplanıyor: 4x4 Taktik Tekerlekli Zırhlı Araçlar, Zırhlı İş Makineleri, Zırhlı Lojistik Araçlar, Özel Ürünler ve Görev Odaklı Özel Amaçlı Araçlar.

Katmerciler, Malezya başta olmak üzere çok sayıda ülkeden fuara katılan askeri heyetlere, sektör profesyonellerine ve şirket temsilcilerine, tekerlekli zırhlı araçlardan uzaktan kumandalı insansız kara araçlarına, zırhlı iş makinelerinden özel ürünlere uzanan geniş bir yelpaze oluşturan ürün portföyünü tanıtma fırsatı bulacak. Güçlü ve yaratıcı çözümleriyle beğeni toplayan Katmerciler, geliştirilebilecek işbirliği imkanları için fuarı ziyaret eden savunma şirketleri temsilcileri ve askeri heyetlerle de görüşmeler yapacak.

Katmerciler’in ürün portföyü içinde 4x4 Taktik Tekerlekli Araçlar kategorisinde Hızır, Khan, Zırhlı Ambulans, Özel Ürünler kategorisinde UKAP, TOMA, Nefer ve Koruma Kalkanı, Zırhlı İş Makineleri kategorisinde Uzaktan Kumandalı Zırhlı Paletli Ekskavatör, Zırhlı Kazıcı Yükleyici İş Makinesi ve Uzaktan Kumandalı Zırhlı Belden Kırmalı Yükleyici İş Makinesi bulunuyor.

Katmerciler’in Zırhlı Lojistik Araçlar kategorisinde Zırhlı Su Tankeri, Zırhlı Otobüs, Zırhlı Low-Bed Treyler, Zırhlı Damper, Zırhlı ADR’li Akaryakıt Tankeri ve Kurtarma Aracı yer alıyor. Görev Odaklı Özel Amaçlı Araçlar kategosirindeki ürünler ise KIRAÇ, Hızır Sınır Gözetleme ve Denetim Aracı, Khan 4x4 Dönüştürülebilir Hafif Zırhlı Genel Maksat Aracı.

Ürünleri NATO’nun ikinci büyük ordusu olan Türk ordusu tarafından da tercih edilen ve sahada kullanılan Katmerciler, ziyaretçilerini Hol 1B’de bulunan 10233 nolu standında ağırlayacak.

Bu haber toplam 1642 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim