• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Banabak platformu mobile taşındı

Banabak platformu mobile taşındı
P&G markalaşan gençlik hareketi Banabak için tasarladığı özel mobil uygulamasını duyurdu.

Oyunlaştırma çözümleri ve fiş okuma teknolojisi sayesinde gençlere farklı fırsatların kapısını aralayan uygulama, StartersHub Kuluçka Merkezi’nde girişimci bir ruhla tasarlandı.

Pantene, Gillette, Orkid, Head&Shoulders gibi lider markaların üreticisi Procter&Gamble (P&G), Türkiye’ye özel başlattığı gençlik hareketi Banabak için mobil uygulama tasarladı. Gençlerin dünyasını yakalayabilmek için Startershub Kuluçka Merkezi’nde girişimci bir ruhla geliştirilen uygulama, fiş okuma teknolojisini oyunlaştırma çözümleri ile birleştirerek gençlere bir ilk sunuyor. Gillette, Pantene, Orkid, İpana gibi satın alınan her bir P&G ürününden puan kazanılmasını sağlayan Banabak mobil uygulaması için P&G; Uber, Scotty, Dersleri Kurtaran Adam, Boyner, TEMA gibi çok sayıda farklı marka ve kurumla işbirliği yaptı.

Sürpriz görevlere katılım, soru-cevap yarışmaları gibi farklı fırsatlarla puan kazandırılmasını sağlayan uygulamada gençler biriktirdikleri “BAKS” puanlarla istedikleri ödülleri alabiliyorlar. Ödüller arasında sinema biletleri, oyun puanları, P&G ürünleri yer alırken ayrıca TEMA’dan fidan bağışı ve eğitim bursu desteği gibi sosyal sorumluluğa katkıda bulunabilecekleri seçenekleri de tercih ediyorlar.

Banabak ormanı kuruldu

Google Play ve iOS uygulama mağazalarından Aralık ayından bu yana 400 binden fazla indirilen uygulama şimdiye kadar toplam 100 bin gencin 30 farklı fırsattan ve indirim kampanyasından ücretsiz olarak yararlanmalarını sağladı. Uygulamanın yenilikçi fiş okuma teknolojisi sayesinde gençler, satın aldıkları her bir P&G ürününden ‘BAKS’ olarak adlandırılan puanlar kazanarak bu puanlarını P&G’nin işbirliği yaptığı markaların sunduğu fırsatlar için harcadılar. Toplam 30 bin genç Banabak’ın ödül havuzundan faydalandı. En çok tercih edilen fırsatlar arasında derslerikurtaranadam.com işbirliği ile sunulan bedava ders notu kuponu yer alırken, en çok tercih edilen ödüller ise oyun puanları ve Banabak kişisel bakım kitleri oldu. Ayrıca 3 bin 500’den fazla genç TEMA’dan fidan bağışı ve eğitim bursu bağışı şeklinde BAKS’larını ödül havuzunda harcadılar ve sosyal sorumluluk alanında ne kadar duyarlı olduklarını gösterdiler. Oyunlaştırma kurgusuyla tasarlanan uygulama aynı zamanda gençlere üniversiteler ve Türkiye genelinde puan sıralamasında yer vererek canlı bir rekabet ortamı yaratıyor.

Üniversite elçileri dönemi

P&G, yeni mobil uygulamayla birlikte üniversitelerde Banabak elçileri sistemini de hayata geçirdi. Buna göre 20 farklı üniversiteden 40 genç Banabak elçiliği görevini üstlenerek uluslararası bir şirketle çalışma deneyimi kazanmaya ve kariyerlerinde ilk önemi adımı atmaya başladılar.

Bu haber toplam 1747 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim