• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Xbox Game Pass nedir?

Xbox Game Pass nedir?
Microsoft tarafından 2017 yılının haziran ayında kullanıma sunulan Xbox Game Pass üyelik paketi birçok oyunu deneyimleme imkanı sunuyor.

Microsoft tarafından geliştirilen ve sektörde önemli bir konsol olan Xbox One, uzun yıllardır dünya çapında satılıyor. Halen Xbox One S ve Xbox One X olmak üzere iki farklı sürümü bulunan oyun konsolunun Gold Live ve Game Pass olmak üzere iki farklı üyelik paketi bulunuyor.

Xbox Game Pass nedir?

Xbox platformuna 2017 yılında gelen yeni üyelik paketi Game Pass, aylık belli bir ücret karşılığında birçok oyunu oynama imkanı sunuyor. Temelde bir üyelik paketi olan Xbox Game Pass, 100'ün üzerinde oyunu ücretsiz olarak oynamayı sağlıyor. Yurtdışında ayda 9.99, Türkiye'de ise 29 TL'ye abone olunabilen sistemde 100'ün üzerinde Xbox One ve Xbox 360 oyununa sınırsız erişim imkanı sağlanıyor.

Sisteme her ay eklenen yeni oyunlarla sayının sürekli arttığını da belirtelim. Üyelik paketine sahip olan kullanıcılar oyunları doğrudan konsollarına indirebiliyor ve gerçeğe eşdeğer bir deneyimle çevrimiçi veya çevrimdışı oynayabiliyor. Sadece Xbox konsol ailesinde geçerli olan üyelik paketi aylık olarak ücretlendirildiği için isnenen zamanda abonelik sonlandırılabiliyor.

Özel oyunlar anında konsolda

Öte yandan Xbox Game Pass paketinin önemli bir özelliği de Xbox'a özel oyunların çıktıkları anda oynanabiliyor olması. Örneğin Sea of Thieves, State of Decay 2 ve Crackdown 3 oyunlar piyaşasa sürüldüğü gün Xbox Game Pass yardımı ile oynanabiliyor. Bu da paketin önemli bir artısı.

14 gün ücretsiz kullanım

Xbox Game Pass'in önemli bir özelliği ise 14 gün boyunca ücretsiz olarak denenebiliyor olması. Hiçbir taahhüde girmeden 14 gün boyunca buüyelik paketini deneyebilir ve memnun kalmazsanız abone olmadan kullanıma son verebilirsiniz.

Çoklu oyuncu modu için geçerli değil

Xbox Game Pass birçok yenilik içeriyor olsa da çoklu oyuncu modu için Live Gold aboneliğinizin de olması gerekiyor. Yani pakete üye olanlar Xbox Game Pass oyunlarındaki çok oyunculu oyun özelliklerine ve işlevine erişebilmeleri için Xbox Live Gold aboneliği gerekiyor.

Özellikle oyunları deneyip satın almadan kendi zevkine uygun olup olmadığını görmek isteyenler için Xbox Game Pass güzel bir abonelik paketi. Sadece aylık olarak kullanılabiliyor olması paketin önemli bir artısı. Eğer Xbox ailesinin bir konsoluna sahipseniz bu pakete bir göz atmanızı öneririz. 

Bu haber toplam 1653 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim