• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3617
  • Euro 34.938
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Muud Apple Watch’a geldi

Muud Apple Watch’a geldi
Türk Telekom’un müzik platformu Muud, Apple Watch ile uyumlu hale geldi.

Apple Watch kullanıcıları Muud’un 4 milyona yakın yerli ve yabancı şarkının yer aldığı arşivine artık Apple Watch aracılığıyla ulaşabilecek, müzik listelerini ve favori şarkılarını her yerde her zaman özgürce dinleyebilecek.

Muud, Apple Watch kullanıcılarına saatleri aracılığıyla müzik listelerine istedikleri yerde istedikleri zaman ulaşma imkanı tanıyor. Apple Watch akıllı saatleriyle uyumlu hale getirilen Muud ile Apple Watch kullanıcıları en son çıkan albümlere ve listelere akıllı saatlerinden göz atabiliyor. Apple Watch kullanıcıları ayrıca uygulamada ünlülerin seçtiği müziklerden oluşan listeleri, kendileri için oluşturdukları listeleri ve favori şarkılarını da Apple Watch akıllı saatlerinden seçerek dinleyebiliyor.

Milyonlarca şarkılık keyif

En yaygın mobil, internet ve telefon hizmetiyle günlük hayatın her anında müşterilerinin yanında olan Türk Telekom, müzik platformu ‘Muud’ ile müzikseverlere milyonlarca şarkılık sınırsız bir dijital keyif sunuyor. Muud, arşivinde bulunan 4 milyona yakın yerli ve yabancı şarkıyı sınırsız dinleme imkanının yanı sıra müzik dünyasındaki yenilikleri abonelerine anında duyuruyor. Dijital dünyada giderek yaygınlaşan ‘kişiselleştirme’ konseptine uygun olarak tasarlanan Muud ile müzikseverler bu zengin arşivi kendileri yönetiyor, istedikleri gibi şekillendirebiliyor.

En zengin liste filtreleri

Muud, ‘keşfet sayfası’ ve en zengin liste filtreleriyle kişiselleştirmede sektöre iddialı yenilikler getiriyor. Muud’un müzik filtreleri arasında ‘Nasıl hissediyorsun?’ başlığı altında aşık, mutlu ve hüzünlü gibi kategoriler yer alırken; ‘Ne yapıyorsun’ başlığı altında yemek, uyku, spor; ‘Müziğin nasıl olsun?’ başlığı altında ise hareketli, sakin ve nostaljik gibi pek çok farklı kategori bulunuyor. Böylece Muud, hayatın her anına, her moda uygun yerli ve yabancı müziğin aranılan, en seçkin adresine dönüşüyor. Çevrimdışı müzik dinleme imkânı ile sunan Muud uygulamasını cihazlarına indiren kullanıcılar, sadece abone olarak ay boyunca bin yerli şarkıyı ücretsiz dinleyebiliyorlar. Muud Premium abonesi olan kullanıcılar sınırsız yerli-yabancı şarkıyı dinliyor ve çevrimdışı özelliklerinden yararlanabiliyorlar. Muud’da ilk ay Premium abonelik hizmeti ise ücretsiz olarak sunuluyor.

Bu haber toplam 1807 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim