• BIST 9079.97
  • Altın 2309.209
  • Dolar 32.3485
  • Euro 35.0814
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Fortnite Türkiye lansmanı gerçekleşti!

Fortnite Türkiye lansmanı gerçekleşti!
Milyonlarca kişinin oynadığı popüler oyunlardan biri olan Fortine'ın Türkiye lansmanı İstanbul'da gerçekleşti.

Tüm dünyada 45 milyondan fazla oyuncu kitlesi bulunan Fortnite, The Game For Big Kids'de yapılan basın toplantısı ile resmi olarak Türkiye'ye girişini gerçekleştirdi.  Teknolojioku olarak yerinde takip ettiğimiz lansmanda oyunla ilgili yeni bilgiler de aldık. 

Epic Games Gelişmekte Olan Pazarlar Direktörü Özgür Özalp, oyunun Türkiye'deki kullanıcılarına sunulan Türkçe dil desteği, Türk Lirası ile alışveriş yapma ve Türkçe oyuncu desteği gibi hizmetler hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi.

Renkli oynanışı ile kısa sürede büyük beğeni toplayan hayatta kalma oyunu Fortnite, Türkiye'de kısa sürede büyük ilgi ile karşılaşan sayılı yapımlardan birisi. Ülkemizde gördüğü ilgi karşısında sessiz kalmayan Epic Games, geçtiğimiz aylarda oyuna Türkçe dil desteği eklemiş ve böylece tüm menüleri ve içerikleri Türkçe'ye çevirmişti. 

Basın toplantısında konuşan Özgür Özalp, geçtiğimiz hafta Türk Lirası ile alışveriş yapma imkanını sunan Fortnite'ın bundan böyle gelecek oyunlarında da Türkçe desteğini sürdüreceklerini dile getirdi. Türkiye'ye resmi olarak Fortnite, bundan sonra faaliyetlerini dereceli olarak artırarak çeşitli etkinlikler sunacağını da ek olarak belirtti.

Sorularımıza yanıt veren Özgür Özalp, henüz Türkiye için özel bir sunucunun oluşturulmayacağı ancak ilerleyen günelerde yapılacak yarışma ile Türkiye için oyuniçi kozmetik ögelerin ekleneceği bilgisini aktardı.

Türkiye'ye özel yarışma yapılacak!

Peki yarışma nasıl işleyecek? Türk kullanıcıların ülkemizi temsilen hazırladıkları kostümler arasından en çok beğeni toplayan tasarımlar direkt olarak oyuna entegre edilecek. Böylelikle ülkemize özel içerikler de oyunda bizleri karşılayacak.

Henüz yarışmanın ne zaman düzenleneceği belli değil ancak Epic Games'in ülkemize resmi olarak giriş yapmasıyla bunların sadece bir başlangıç olduğuna eminiz.

Bu haber toplam 1701 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim