• BIST 8732.3
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Detroit: Become Human satışta!

Detroit: Become Human satışta!
PlayStation'un merakla beklenen oyunu Detroit: Become Human, bugün çıkışını resmi olarak gerçekleştirdi.

Quantic Dream tarafından geliştirilen ve farklı hikayesiyle merak uyandıran Detroit: Become Human, bugün piyasaya çıktı.

Duyurulduğu andan itibaren hikayesiyle merak uyandıran Detroit: Become Human, insanların ve androidlerin birlikte yaşadığı, toplumsal bağların koptuğu ve kaosun hakim olduğu geleceğin Detroit’inde geçiyor. Yapılan seçimlerle senaryosu ve karakterlerin kaderinin değiştiği oyun, aynı tarzdaki Heavy Rain ve Beyond gibi büyük beğeni toplayan oyunların yapımcısı Quantic Dream tarafından geliştirildi.

Detroit: Become Human’da hikayeleri birbiriyle birleşen üç ana karakter bulunuyor. Bu üç ana karakterden biri programına karşı koyan ve yaratıldığı tesisten kaçan android Kara. Detroit’in canlı sokaklarını keşfe çıkan Kara, etrafındaki ve içindeki dünyanın eşitsizlikleriyle karşılaşırken şansını sonuna kadar denemek zorunda kalıyor.

Connor ise soğukkanlı, işini bilen ve analitik düşünen bir polis müfettişi. Benzersiz içgörüsü ve yetenekleriyle Connor, programını bozarak sahiplerini terk eden veya suç işleyen ve “Aykırılar” olarak tanımlanan androidlerin peşine düşüyor. Programından kurtulmayı başaran bir diğer “Aykırı” ise android Markus. Efendisinden kurtulup dışlanmışlardan oluşan bir yeraltı grubuna katıldıktan sonra Markus, Detroit’in android nüfusunun kurtulması için bu grubun lideri oluyor.

Fakat insanlara güçlü bir mesaj göndermek için barış yanlısı bir yolu mu seçecek yoksa şiddeti mi tercih edecek? Bunu da oyuncunun tercihleri belirleyecek.

Oyunda alınan her karar, bazen küçük bazen de çok büyük sonuçlara sebep olacak şekilde hikâyeye yön veriyor. Yaşanan bir durumda alınan kötü bir karar başka birinin hayatına mâl olabiliyor. Alınan her kararda uyanık olmaya ve iyi düşünmeye sevk eden oyun, sürükleyici bir senaryoya sahip.

25 Mayıs 2018’de ilgili teknoloji marketlerde ve PlayStation Store’da satışa çıkan oyun, oyunculara en iyi deneyimi yaşatmak için Türkçe altyazı seçeneği de sunuyor.

Detroit: Become Human'ın inceleme yazısı ve videosu yakında sizlerle olacak. Beklemede kalın.

Bu haber toplam 1930 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim