• BIST 9067.58
  • Altın 2324.725
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9574
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Instagram'da bunlara dikkat edin!

Instagram'da bunlara dikkat edin!
Instagram'da daha popüler olmak için nelere dikkat etmeniz gerekiyor? Aşağıda Instagram'da yapmamanız gereken 6 şeyi sıraladık.

1. Kötü Fotoğrafları Paylaşmayın

Fotoğraflarınızın çeşitli duygular çağrıştırmasına ve yeni şeyler göstermesine dikkat edin. Şimdiye kadarki paylaşımlarınız etkileyici görünmüyorsa, endişelenmeyin. Bundan sonrası için fotoğrafları daha dikkatli seçebilirsiniz.

2. Konudan Çok Uzaklaşmayın

Geniş bir kitleye hitap etmek istiyorsanız, kapsayıcı bir tema veya stil bulmanız gerekiyor. Bu sayede sizi takip edenler, ne gibi paylaşımlarla karşılaşacaklarını bilebilirler.

3. Yazısız Bırakmayın

Metinle paylaşılan fotoğraflar, daha çok etkileşime yol açıyor. Fotoğrafın altında bir soru da sorabilir veya bir hikaye paylaşabilir, okuyanlardan bir cevap vermelerini isteyebilirsiniz.

4. Hastag'leri Atlamayın

Çok kullanılan hashtag'ler, spam takipçi ve beğenmelere yol açabiliyor. Bu yüzden sadece konuyla ilgili hashtag'leri kullanın. Her sözcüğü hashtag'e dönüştürmeyin. Hashtag sayısıyla ilgili kesin bir kural yok, ancak beş hashtag'in yeterli olacağı söylenebilir.

5. Takipçilerinizi Yok Saymayın

Paylaşımlarınıza yorum bırakan takipçileriniz varsa, onları yok saymayın. Takipçilerinizle etkileşimde bulunmanız, onları gerçek bir hayrana dönüştürebilir ve sizi başkalarına önermelerini bile sağlayabilir.

6. Tutarsız Olmayın

Onlarca gönderiyi bir iki günde paylaşıp, bir hafta sessiz kalan birçok Instagram kullanıcısı var. Böyle yapmak sizin için rahatlık sağlayabilir ancak takipçilerinizi muhtemelen sinir küpüne dönüşecektir. Bu yüzden paylaşımlarınızı düzenli olarak yapın ve takipçilerinizin sizi ve gönderilerinizin stilini tanımalarına izin verin.

Bu haber toplam 3101 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim