• BIST 9079.97
  • Altın 2308.811
  • Dolar 32.3404
  • Euro 35.0923
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Facebook videoları nasıl indirilir?

Facebook videoları nasıl indirilir?
Sosyal paylaşım ağı Facebook'ta yayınlanan videoları nasıl indirebileceğinizi anlatıyoruz.

Video içeriklerinin sayısının artmasıyla beraber her platformda en fazla paylaşılan içerikler videolu hale geldi. Bu platformlardan biri de Facebook ve her geçen gün bu platforma yüklenen videoların sayısı artıyor.

Facebook'ta izlediğiniz ve eğlenceli bulduğunuz bir videoyu indirip bilgisayar ya da mobil cihazınıza kaydedebilirsiniz. Bu işlemlerin farklı yöntemleri var. Biz en kolay bulduğumuz ve işinize yarayacağını düşündüğümüz yöntemleri burada paylaşıyoruz. Paylaştığımız bu yöntem hem mobil hem de bilgisayar için geçerli.

Bu yöntemleri kullanarak bir Facebook videosunu indirerek istediğiniz zaman internet olmadan da izleyebileceksiniz. İşte adım adım anlattığımız Facebook videolarını indirme yöntemi. 

İşte Facebook videolarını indirmenin yöntemleri:

Facebook'ta izlediğiniz ve indirmek istediğiniz videonun üzerine fare ile sağ tıklayınız ve URL göster diyerek video linkini kopyalayınız.
Tarayıcınızda yeni sekme açarak oraya yapıştırınız.
"www" yazan yeri silip yerine "mbasic" yazınız ve entera basınız.
 Videoyu oynatınız.
Sağ tıklayınız ve video olarak kaydete tıklayarak indirebilirsiniz.

Android işletim sistemli cihazlarda Facebook videolarını kaydetme

Android işletim sistemli telefon ya da tabletlerde Facebook videolarını indirmek için SnapTube isimli bir uygulama kullanmak gerekiyor. Uygulamayı buradan indirin ve Android cihazınıza kurun. Uygulamanın Google Play dışında bir siteden yüklendiğini ve her türlü sorumluluğun kullanıcıda olduğunu hatırlatalım. 

Facebook uygulamasında indirmek istediğiniz videoyu açın ve "..." simgesine tıklayın."Copy URL" seçeneğine tıklayın.Ekranın üzerinde beliren karta dokunun; indirme işlemi başlayacak. Videoyu indirdikten sonra açarak izleyebilirsiniz.

iOS işletim sistemli cihazlarda Facebook videolarını kaydetme

MyMedia uygulamasını App Store üzerinden yükleyin. Facebook uygulamasını açın ve indirmek istediğiniz videoya gidin. Videoyu çaldıktan sonra paylaşma seçeneğini göreceksiniz. Bu seçeneğe dokunun ve "Bağlantıyı kopyala" seçeneğine dokunun. MyMedia uygulamasını açın. Burada savefrom.net web sitesini açın ve az önce kopyaladığınız adresi yapıştırın.Videoya göre HD veya SD kalitesinde indirme seçeneğini göreceksiniz. Bu seçeneklerden birine dokunarak indirme işlemini başlatabilirsiniz.

Bu yöntemlerin çalıştığını ve Facebook videolarını indirmeyi sağladığını belirtelim. Siz de bu yöntemleri kullanarak Facebook viedolarını videolarını bilgisayar ya mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz. Bu sayede izlediğiniz videoları istediğiniz cihazda internet olmasa da izleyebileceksiniz. 

Bu haber toplam 2342 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim