• BIST 9887.85
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Far Cry 5'in yeni güncellemesi yayınlandı!

Far Cry 5'in yeni güncellemesi yayınlandı!
Ubisoft, Far Cry 5'in versiyon 1.08 güncellemesini bugün itibariyle PlayStation 4, Xbox One ve PC kullanıcıları için yayınladı.

Ubisoft, Far Cry 5'in versiyon 1.08 güncellemesini bugün itibariyle PlayStation 4, Xbox One ve PC kullanıcıları için yayınladı. Toplam indirme boyutu 4.5 GB civarında olan güncelleme oldukça eğlenceli bir modu da oyuncuların beğenisine sunuyor. Evet fotoğraf modu sonunda kullanıma açıldı.

Getirilen güncelleme ile fotoğraf modu, arcade modu da dahil olmak üzere tüm içerikler üzerinde kullanılabilir olaraktan oyuncuların beğenisine sunuldu. Fotoğraf modu oyuncuların günün saati, görüş alanı, çerçeveler, filtreler ve karakterlerinin yüz ifadeleriyle oynamasına imkan sunuyor tıpkı God of War'da olduğu gibi. 

Güncelleme sadece bununla da sınırlı değil. Co-oP modunda yaşanan bağlantı sorunlarından ufak buglara kadar birçok eksikliği de ortadan kaldırıyor. Arcade modu için de birçok yeni doğa ve hayvan eklentisi de güncelleme ile oyuna eklenmiş durumda. 

Far Cry 5'in hikayesi nedir?

Far Cry 5, Hope County'de görevinin başına daha yeni geçmiş olan bir şerif yardımcısını ele alıyor. Hope County, kafayı sıyırmış üyeleriyle dikkat çeken Project at Eden's Gate isimli kıyamet günü tarikatı tarafından darmaduman edilmiş durumda. Tarikat, kasabayı ele geçirmeye çalışıyor ve işkence edip, kan dökmekten korkmuyor.  

Tarikatın başında ise Joseph isimli bir kişi bulunuyor. Kendisi ABD Hükümeti'nin çökeceğinden emin ve ailesiyle onun yolunu izleyenleri bu çöküşten korumak istiyor. Eh haliyle bizim de bu yolundan çıkmış tarikata bir dur dememiz gerekiyor. Far Cry 5 şu an PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinden oynanabilir durumda. 

Bu haber toplam 2620 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim