• BIST 8718.11
  • Altın 2243.58
  • Dolar 32.3311
  • Euro 35.1468
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Microsoft Türkiye TEKNOFEST'e katılıyor!

Microsoft Türkiye TEKNOFEST'e katılıyor!
Microsoft Türkiye, 20-23 Eylül tarihlerinde İstanbul Yeni Havalimanı’nda gerçekleştirilecek TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde teknoloji meraklılarıyla buluşacak.

Havacılık, uzay ve teknoloji konularında farkındalık yaratmak ve bu alanda çalışan gençleri destekleyip geleceğin teknolojileri üzerinde araştırma yapmaya teşvik etmeyi amaçlayan TEKNOFEST, Microsoft Türkiye çadırına da ev sahipliği yapacak. 20-23 Eylül tarihlerinde İstanbul Yeni Havalimanı’nda gerçekleştirilecek festivalde Türkiye’nin dijital dönüşümüne katkıda bulunan Microsoft, ürün ve çözümlerinin yanında workshop’lar ve sürpriz hediyelerle teknoloji tutkunlarıyla bir araya gelecek.

Microsoft Cloud Society geleceğin bulut bilişim uzmanlarını yetiştiriyor

Microsoft Türkiye çadırına gelen ziyaretçiler eğlenceli yöntemlerle, yarışmalarla ve ödüllerle bulut teknolojileri hakkında en güncel bilgileri sağlayan ve bu sayede kariyer yolculuğunda yetkinliklerini artırmak isteyenlere önemli fırsatlar sunan Microsoft Cloud Society platformu hakkında detaylı bilgi edinebilecek. İsteyen herkesi bulut bilişim uzmanı olmaya davet eden Microsoft Cloud Society, alınan eğitimlerin sonunda profesyonel kariyer yönetimine katkı sağlayacak Microsoft sertifikası sahibi olma imkanı veriyor.

Yeni nesil Windows cihazlarının tanıtılacağı festivalde, Microsoft Türkiye’nin iş ortaklarından Artiwise, Developtica ve VR-Masters ise Hololens ve yapay zeka çözümlerini sergileyecek.

Kodlamanın en eğlenceli hali: Minecraft

Microsoft Türkiye standı festival boyunca workshop’lara da ev sahipliği yapacak. Milyonlarca kişinin severek oynadığı ve eğitim kurumlarının da kullanımına sunulan Minecraft Eğitim Sürümü ile ziyaretçiler kendi oyunlarını kodlayacaklar. Ayrıca 4 gün boyunca Office 365 workshop’larında katılımcılar, Office 365’in yeni üretkenlik özelliklerini deneyimleyecekler.

Oyun tutkunları ise dünyanın en güçlü konsolu Xbox One X ve 4K desteği sunan Forza Motorsport 7 gibi en yeni oyunlarla eğlence dolu anlar yaşayacak.

Bu haber toplam 6129 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim