• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Dijital dönüşüm İstanbul’da konuşulacak

Dijital dönüşüm İstanbul’da konuşulacak
Teknolojinin baş döndürücü gelişimini konu edinen Digital Impact İstanbul Digital Dönüşüm Fuarı ve Zirvesi, 28-30 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Teknolojinin gelişimi ile günümüzde iş süreçleri ve iş yapış şekillerinde önemli değişiklikler meydana geliyor. Öyle ki, yeni dönem endüstri ve yeni nesil teknolojilerle birlikte değişen üretim algısı, geleceğin tüm teknolojilerine ışık tutmaya devam ediyor. Yeni nesil robotik teknolojisi aracılığıyla üretim faaliyetlerindeki işçi yükünün azalması ve üretim sürelerinin kısalması, Ar-Ge’ye aktarılan kaynakları ve dolayısıyla yeni nesil teknolojilerin ortaya çıkış hızını arttırıyor. Yaşanan bu dönüşümler, savunma ve havacılık sanayiini de doğal olarak etkiliyor.

Dünyadaki dijital dönüşüme ayak uydurmak için düzenlenen etkinliklere, Kasım ayında İstanbul’da gerçekleştirilecek “Digital Impact, İstanbul Digital Dönüşüm Fuarı ve Zirvesi” de ekleniyor.

Digital Impact Fuarı “Yeni iş bağlantıları kurma, sektörün önde gelen isimleriyle bir araya gelme fırsatı sunacak.

Robotik sistemlerden yapay zekaya, 5G’den bulut bilişime kadar pek çok konu konuşulacak

Birçok üst düzey firmanın katılımı ve 20 bini aşkın ziyaretçinin konuk edilmesi planlanan fuarda; finans, eğitim, sanayi, ekonomi dahil olmak üzere hemen hemen tüm sektörleri etkisi altına alan dijitalleşme olgusu çerçevesinde pek çok detaya ev sahipliği yapılacak.

3 gün sürecek fuar kapsamında; endüstri 4.0 uygulamaları, e-ticarette başarıya giden yol, uçtan uca dijital dönüşüm, üretimin geleceği ve otomasyon sistemi ile üretim gibi birçok farklı konularda uzman kişiler tarafından sunumlar gerçekleştirilecek, bu alanlarda ürün ve hizmetleri olan işletmelerin ise çözümleri ziyaretçilere sunulacak.

Bu haber toplam 1554 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim