• BIST 9008.98
  • Altın 2281.851
  • Dolar 32.3198
  • Euro 35.0518
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

İşte dünyanın ilk 'Akıllı Devriye'si'

İşte dünyanın ilk 'Akıllı Devriye'si'
Dünyanın ilk ve tek akıllı devriyesi ekin Patrol’ü geliştirerek uygulama gösterimi ile Amerika’yı uçtan uca dolaşan ekin Technology, Amerika’da ilk temsilcilik anlaşmasına imza attı.

Akıllı kent ve trafik sistemleri çözümlerindeki başarılarıyla Türkiye ve dünya liginde önemli bir oyuncu haline gelen ekin Technology, Amerika’yı gezerek gerçekleştirdiği Road Show ile ekin Patrol’ü tanıttı. Türk mühendisleri tarafından geliştirilen ekin Patrol’ün seyir hem de park halindeki araçların plaka ve hız tespitindeki başarı oranı, tüm polis departmanları tarafından en çok takdir edilen, şaşırtıcı ve heyecan verici sonuçlarından biri oldu. ekin Technology bu özellikleri ile alanında tek olan ürünün satışı için Amerika’da ilk temsilcilik anlaşmasına imza attı.

Ekin Patrol’ün Amerika gezisinin son durağı güvenlik sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getiren ve Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Obama’nın da katıldığı uluslararası IACP Fuarı oldu. IACP’de, dünyanın prestijli elektrikli otomobil markası Tesla üzerinde dünyanın ilk ve tek akıllı devriyesi ekin Patrol’ü tanıtan ekin Technology, polislerin gönlünü bir kez daha fethetti. Patrol’ün araç içi kullanımının sadece bir tablet ile yapılıyor olması da polisler tarafından en çok beğenilen özellikleri arasında yer aldı. ekin Technology’nin fuarda ilgi gören diğer ürünleri ise, plaka tanıma (Micro Plate) ve yüz tanıma (Face Recognation) oldu.

İkinci davet alındı!

Akıllı trafik ve akıllı şehir sistemleri kurmak amacıyla yaptıkları çalışmanın Türkiye ve dünyada almış olduğu olumlu yorumlardan memnuniyet duyduklarını belirten ekin Technology Yönetim Kurulu Başkanı Akif Ekin, “Amerika’nın çeşitli eyaletinde sunduğumuz ilk ekin Patrol uygulama gösteriminden sonra aldığımız olumlu yorumlar, bizi onurlandırdı. Ürünün satışı için yaptığımız anlaşma ile bu başarıyı taçlandırdık ve önümüzdeki sonbaharda ikinci sunumları gerçekleştirmek için de davet aldık. IACP’de gördüğümüz ilgi bizleri daha büyük başarılara ulaşmamız için motive ediyor. Başarımızı farklı coğrafyalara da taşıyarak büyümeye devam edeceğiz” dedi.

Meksika ve Ottowa’da ofis açtı, Amerika’da ilk temsilcilik anlaşmasını imzaladı

Amerika kıtasında New York ve Ottowa’da ekin Technology ofisleri açtıklarını da sözlerine ekleyen Ekin, “Yeni temsilciliklerimizle bölgedeki gücümüze güç kattık. Amerika’nın Alaska’dan sonraki en büyük ikinci eyaleti olan Teksas’ta, Teksas ve Meksika bölgeleri için de ilk temsilcilik anlaşmasını imzaladık. Bu anlaşma ile bölgede ekin Akıllı Trafik Sistemlerinin satış ve pazarlama çalışmalarının hız kazanmasını hedefliyoruz.’ dedi.

Bu haber toplam 3181 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim