• BIST 9546.08
  • Altın 2493.407
  • Dolar 32.6002
  • Euro 34.8556
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C

Samsung Electronics, TCO Sertifikası'nı alacak

Samsung Electronics, TCO Sertifikası'nı alacak
Samsung Electronics, beş yeni kurumsal ekranının (SE200, SE450, SE650, UE850, UD970) uluslararası sertifikasyon sağlayıcısı TCO Development tarafından verilen Yeni Nesil TCO Sertifikası’nı almaya hak kazandığını duyurdu.

Samsung, Kurumsal Monitör Serisi 2015 için almaya hak kazandığı TCO Certified Display 7.0 Sertifikası ile sürdürülebilir ekran yapısı ve performansı konusundaki başarı ve kararlılığını bir kez daha gösterdi

SEUL, Kore – 16 Aralık 2015 – Samsung Electronics, beş yeni kurumsal ekranının (SE200, SE450, SE650, UE850, UD970) uluslararası sertifikasyon sağlayıcısı TCO Development tarafından verilen Yeni Nesil TCO Sertifikası’nı almaya hak kazandığını duyurdu.

Çevre dostu tasarım ve sorumlu üretim konularında belli kriterleri karşılayan ürünleri onaylayan TCO Sertifika programı, tüketici ve kurumsal teknolojilerde sekiz farklı kategoride TCO Sertifikası veriyor.

TCO Sertifikası; üretim, kullanım ve geri dönüşüm süreçlerinin çevresel, toplumsal ve ekonomik bir sorumluluk bilinci içinde yürütülmesini sağlarken; aynı zamanda daha sürdürülebilir teknolojilere dair büyüyen alıcı talebini karşılamak isteyen tedarikçiler için de bir doğrulama sistemi sunuyor.

Samsung, çevre dostu monitör sunma konusundaki liderliğini bir kez daha onaylattı

Samsung Electronics Görüntüleme Sistemleri Kurumsal İş Grubu Kıdemli Başkan Yardımcısı Seog-gi Kim, Samsung’un kurumsal monitör serisi ile almaya hak kazandığı TCO Certified Display 7.0 Sertifikası için şu yorumu yaptı: "Samsung olarak yenilikçi ekran çözümlerimizle şirketlere, toplumsal ve çevresel sorumluluklarının bilincinde işbirlikçi ve üretken iş ortamları oluşturma konusundabir güç veriyoruz. Almaya hak kazandığımız, TCO Certified Display 7.0 sertifikası, Samsung'un gelişmiş teknolojiler içeren çevre dostu ekran geliştirme konusundaki lider konumu daha da sağlamlaştırdı. Daha fazla AR-GE çalışmasıyla, kullanıcıların eko-verimlilik ve konfor konusundaki taleplerini karşılayan yeni çözümler üretmeyi sürdüreceğiz.”

Her biri, endüstrideki en yüksek seviyeler arasında bulunan %30 oranında geri dönüştürülmüş materyallerden oluşan Samsung yeni kurumsal monitörleri; TCO Development’ın gerçekleştirdiği zorlu testler sonucunda TCO Sertifika kriterlerinin tamamını karşılamayı başardı.

Evrensel kullanıcı dostu bir tasarım ile desteklenen Samsung'un 2015 kurumsal monitörleri; bu özellikleriyle TCO Sertifika programının sürdürülebilirlik sertifikasının bir parçası olarak daha ergonomik ve güvenli çalışma koşullarını teşvik eden teknoloji kriterlerini de karşıladı.

Bu haber toplam 3679 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim