• BIST 9946.05
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C

Karmod zırhlı siperlik üretti

Karmod zırhlı siperlik üretti
Karmod, güvenlik noktalarında kullanılmak üzere kurşun geçirmez zırhlı siperlik üretti.

Karmod, güvenlik noktalarında kullanılmak üzere kurşun geçirmez zırhlı siperlik üreterek satışa başladı.

Karmod’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket yüksek güvenlik gerektiren noktalarda görev alan personelin kullanımına özel zırhlı siperlik üreterek satışa sundu. Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, şu an askeri güvenlik noktalarında kullanılmaya başlanan ürünün önemli ölçüde ihracatını hedeflediklerini aktardı.

Zırhlı kabin üretimi yaptıkları kurumların ihtiyaçları doğrultusunda zırhlı siperlik tasarlayarak üretim gerçekleştirdiklerini belirten Durmaz, şunları kaydetti:

"Prefabrik yapılarda sunduğumuz ürün çeşitliliğini savunma ve güvenlik gibi özel bir alanda da artırmak istiyoruz. Güvenlik noktalarındaki emniyeti üst düzeye yükseltmek amacıyla hazırladığımız yeni ürünü ülkemiz içinde kullanımıyla beraber önemli bir ihracat kalemi olarak da düşündük. Yurt dışında bulunan yirminin üzerinde bayi kanalımızda zırhlı siperliğin tanıtım ve satışını yapmayı planlıyoruz.

Ürünümüzün BR7 kurşun geçirmez koruma seviyesi testleri başarıyla gerçekleştirildi. Tamamen kendi Ar-Ge'mizde tasarlayıp üretim yaptığımız siperlik şu an askeri güvenlik noktalarında kullanılmaya başlandı. Teknik ifadeyle BR7 koruma seviyeli muharebe siperlik aracı olarak isimlendirilen ürün üçlü ve birbirinden bağımsız hareket edebilen tekerlekli koruma kalkanlarına sahip. Kalkanlar 120 ila 180 derece farklı açılarda kullanılabiliyor. Her kalkanda sürgülü atış mazgalına sapip 85 mm kalınlıkta balistik camlar yer alıyor."

Bu haber toplam 1456 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim