• BIST 9078.43
  • Altın 4013.275
  • Dolar 38.5177
  • Euro 43.6257
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 14 °C

Intel akıllı gözlük üretecek!

Intel akıllı gözlük üretecek!
Intel'in bu sene akıllı gözlük üreteceği söyleniyor!

Intel, hissesinin bir kısmını artırılmış gerçeklik uzmanı bir şirkete satmak ve bu sene ilk akıllı gözlüğünü piyasaya çıkartmak istiyor. Bu şirketin adının Vaunt olacağı düşünülüyor. Gözlüklerse Superlite olarak adlandırılacak.

Buna ek olarak gözlüklerin tedariği Quanta Computer tarafından sağlanacak. Gelen bilgiler bu kadarla sınırlı değil, gözlük Bluetooth yoluyla akıllı telefona bağlanacak ve istenilen tüm bilgileri göstermek içinse lazer projektör kullanacak.

Yeni şirkette Recon Instruments'in eski çalışanları da yer alacak. Recon Instruments, 2015'te Intel tarafından satın alınmış ve geçtiğimiz yıl kapatılmak zorunda kalınmıştı.

Bu haber toplam 2456 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim