• BIST 9054.59
  • Altın 2296.967
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0617
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Dünyanın ilk Androidli iPhone X'i piyasada!

Dünyanın ilk Androidli iPhone X'i piyasada!
Dünyanın İlk Androidli iPhone X"i, 149 dolar fiyat etiketi ile piyasaya sürüldü.

Çinli şirketlerin genellikle en yeni iPhone modellerinin klonlarını oluşturması ve iki kat daha uygun fiyata başlatması için yalnızca birkaç yetiyor ve iPhone X bu konuda bir istisna değil.

Bu yılın MWC'sinde Çinli Leagoo, Apple'ın iPhone X'inin tasarımı ve Samsung'un en son amiral gemisinden esinlenen isim ile yani bir akıllı telefon tanıttı.

Dünyanın ilk Androidli iPhone X’i yeni Leagoo S9, Google'ın mobil işletim sistemini çalıştırıyor ve Apple'ın en yeni amiral gemisi iPhone X gibi bir çentikli tasarıma sahip.

Özellikler açısından, iPhone'daki gibi aynı donanıma sahip olmayacağını söylemeye gerek yok. Bunun yerine, Leagoo S9, tartışmalı çentiğe sahip 5.85 inçlik bir IPS ekranla geliyor. Firmaya göre bu çentik, Face Access (Yüz Erişimi( adlı bir özelliği barındırıyor.

Yüz tanıma ve parmak izi sensörü

Telefon, hızlı kilit açma için yüz tanıma özellikleri sunuyor ve Leagoo, kilidin açılmasının yalnızca 0.1 saniye sürdüğünü iddia ediyor.

Diğer donanım özellikleri arasında, 4GB RAM ve 32GB depolama alanıyla eşleştirilmiş, büyük olasılıkla MediaTek'ten sekiz çekirdekli bir yonga seti içeriyor. Ekstra depolama için microSD kart desteği de mevcut. Ayrıca çift 13 megapiksel arka kameralar ve bir de 3.300 mAh pil bulunuyor.

iPhone X'e kıyasla, telefonun arka yüzünde, yüz tanıma sisteminin yanı sıra işletim sistemi için hareket tabanlı gezinmeyi kullanmak istemiyorsanız, ek güvenlik için bir parmak izi algılayıcısı bulunuyor.

Fiyatlandırmaya gelince, Leagoo S9'un bu yılın ilerleyen aylarında 149.99 dolara piyasaya sürülecek. Ancak şu an için Çinli şirket, cihazın ne zaman piyasaya sunulacağını açıklamadı.

Bu haber toplam 1733 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim