• BIST 9464.73
  • Altın 2488.057
  • Dolar 32.5993
  • Euro 34.7989
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Game of Thrones BluTV'de yayınlanacak!

Game of Thrones BluTV'de yayınlanacak!
Dijital eğlence platformu BluTV, efsane dizi Game of Thrones'un yayın haklarını aldı!

Dünya çapında milyonlarca izleyicisi bulunan, IMDB’de bir milyondan fazla oy alarak en çok oylanan dizi olan Game of Thrones, çok yakında BluTV'de yayınlanmaya başlayacak.

BluTV'nin resmi web sitesinden yapılan açıklamayla Game of Thrones’un platformda yayınlanacağı açıklandı. Ancak söz konusu açıklama soru işaretlerine sebep oldu. Çünkü Game of Thrones, gelecek yıl yayınlanacak 8. sezonla bitecek.

Ülkemizde Game of Thrones’un yayın haklarına Digiturk'te bulunuyor . BluTV’nin yaptığı açıklama, yalnızca geçmiş sezonlar mı kapsıyor yoksa yeni sezonu da BluTV'de mi yayınlayacak bu konuda net bir bilgi bulunmuyor.

BluTV’nin Game of Thrones açıklamasını aşağıdan okuyabilirsiniz:

Game Of Thrones Çok Yakında BluTV'de!

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran, IMDB’de bir milyon oy alarak En Çok Oylanan Diziler Listesi’nde ilk sırada yer alan Game Of Thrones çok yakında BluTV’de!

George R.R. Martin’in çok satan kitaplarından uyarlanan, David Benioff ve D.B. Weiss’in yaratıcısı olduğu HBO yapımı fenomen dizi; Westeros’un mistik topraları ve Yedi Krallık’ın kontrolü için mücadeleye giren 9 soylu ailenin taht oyunları ve düşmanlıklarının anlatıldığı sonsuz bir macera.

Kit Harington, Emilia Clarke, Peter Dinklage, Lena Headey, Maisie Williams, Sophie Turner, Aidan Gillen ve çok daha fazla başarılı oyuncuyu kadrosunda bulduran, 2011 yılında ilk bölümünün yayınlanmasının ardından 7 sezondur her bölümü ayrı bir televizyon olayına dönüşen, çekimleri Kuzey İrlanda, İzlanda, Fas gibi dünyanın çeşitli yerlerinde yapılan dizi; televizyon tarihinin en iyi yapımlarından biri.

Bu haber toplam 1845 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim